Minigininannesi 30+3 oldum 3 gündür sancin var bikac gun once serum aldım tekrar başladı suan yatış verildi hastanedeyim. Böyle bi durum yaşayan var mı sonrasında neler yasadiniz
Tugbaaa Minigininannesi benimde karnimin alti agriyor kasiklarim aksam acile gidicem surekli tuvaletim geliyor igne verdi acilde yaparlarmi bilmiyorum
Aygl1996 Minigininannesi benimde bugün 30 haftalık oldu. İlk gebeliğim tecrübem yok. 1 saattir ağlatıcak derecede ağrım var. Belkide sancı bilmiyorum ilk kez böyle bişey yaşıyorum. Sizce ne yapayım.
Tgbrl Geçmiş olsun canım 🙏🏻 Bende 32 haftalığım karnım ağrıyor gibi böyle birşey mi hissettin acaba ben de doktora gitsem mi bilemedim çünkü genelde normal diyip geri gönderiyorlar
Minigininannesi Tgbrl benim uzun sürdü canım öyle gelip geçmedi bilemicem sizin nasıl yarım saatte bir 15-20 saniye sürüyordu az az da devam ediyordu
Minigininannesi Aygl1996 bekleme git derim benim hissettiğim sancı bana göre dusuktu nstde doğuma yakın çıktı yatıyorum suan biz bilemeyiz ne olduğunu aklınızda kalacağına bilginiz olur önlem alınır her ne ise ağrı sebebiniz
Tgbrl Minigininannesi ya benimde öyle 2 gündür hafif adet sancısı gibi de hissediyorum kasık bölgemde hatta gece resmen kilitlendim bacağım ve belim çok kötü oldu hreket edemedim eşim masaj yaptı ancak öyle hareket edebildim
Tgbrl Minigininannesi doktorun görmesi şart canım sanada çok geçmiş olsun inşallah hemencik iyileşirsiniz bebişinle sağlıcakla kavuşman dileğiyle 🙏🏻
Dimplesgirll Minigininannesi şükür canım inşlah geçer biran önce sancıların Bende dün azıcık yürüdüm hemen baskı yaptı korktum bu haftalardan sonra demekki az yürümek gerekiyor