Mervedemir- mlsmrtgl ben 7 haftalıkken gittim doktor şimdi dinliyemeyiz bebeğe zarar verir dedi ama burda çoğu gebişler 6. Haftada dinlemiş
Elmastas Smyy06 goruşmedigimiz için oldu Eşim de gorusmuyordu Daha babalar gününde gittik 1 ybucuk yıl sonrası Onda da kendileri gördüler Söylediğim şey cinsiyet oldu 🤣🤣🤣
Merveee07 35.haftamdayim ailemden çevremden hiç kimseye söylemedik daha sadece eşim doktor ucumuzun arasinda ,☺️herkese büyük bir supriz yapacagiz
Susaminannesiii Merveee07 masallah cok sabırlıymışsınız ama bir erken dogum olur sıkıntı olur. ben annem veya birileri yanımda olsun isterim öyle durumda. risk artık söyleyin isterseniz😊
Kubosss123 Elifsena1 5 buçuk aylıkken söyledik hem eşimin hemde kendi aile tarafıma🤭şimdide 6 buçuk aylığız 🤪
Zeyyno_ Elifsena1 5haftalıktı anneme syledm babam 2aylıkken felan öğrendi eşimden biraz çekindm kaynanamgilede 5haftalıktı söylemiştim Akrabalarada dilden dile dolandı malesef hiç sevmem öyle şeyi ama bi dha kimseye sylemem
Bgmky Aygul01 aynı düşünceyle söylemedik bizde. Çünkü benim öncesinde 2 kürtajım oldu bu 3. hamileliğim. Şuan daha küçük hala ama çok şükür herşey yolunda 14+4 deyiz.
Srhtzlyh Elifsena1 anneme test yaptığımda söyledik kayınvalideme de kontrole gidip kese oluştuğunu gördüğümüzde söyledik. 4+5 de annem 5+0 da kayinvalidem öğrendi yani. 13. haftamdada diğer aile fertlerine söyledik. Bizim orada adettir 3 ay kimseye söylenmez o yüzden bekledik😊
Aygul01 Srhtzlyh o adet degil csnim herkes icin geçerli bir sey. Cunku ilk 3 ay bebek tutunması icin onemli bir süreçtir ve en cok dusukler kayıplar ilk 3 ayda olduğu icin söylememek en uygunu çoğumuzda nazara inanıyoruz nazar olur birsey olur diye kimse ilk 3 ay demez 3 aydan sonra açıklarlar genelikte
Srhtzlyh Aygul01 bizdede o yüzden adet zaten nazar değer yada düşük riski en çok olan zamanı geçsin diye😊
MBAnne Esraguvennn çok şükür ikincide ailelere yine erken söyledik ama bin kere tembihledik 3aydan sonra öğrenen öğrendi en iyiside bu bence
Merveee07 Susaminannesiii canım zatenn bende tam da bundan dolayı söylemedim ilk bebeğimi kaybettim erken doğum oldu 22haftada ve annem çok panikci ve çok kötü oldu benden kötü atlattı durumu ikinci gebeliğim bu ister istemez sağlıklı gebelik dedi doktor ama yinede riske karşı yattım hep eşim bakti sağolsun annem bu süreçte stres olup yine birşey olurmu korkusu yaşaması ni istemedim onun duymaması içinde kimseye söylemedim 😂 bacağımda varis vardı ondan ufak bir operasyon olucam dedim Corona dan dolayı da kimseyi eve kabul etmedim bu son aylarında karnımdan anlaşılmasın diye insaalh Allahım sağlıkla kavuştursun cümlemizi evladına 🙏💓