mhbbbera Şimdi şöyle söyleyeyim ben ocak ayında kimyasal gebelik geçirmiştim ondan sonra üç kere adet gördüm o düşün üstüne üçüncü adet görmem de benim bir tanış abla vardı o bana Süt maydanoz buharına çoktan önermişti ama yapmamıştım üçüncü adetim Nisan ayındaydı enfeksiyon da vardı ben de o
ay yaptım kadın dedi Süt maydanoz buhar enfeksiyonu da giderir dedi rahimde yumuşar dedi gebeliğe hazır olur dedi benim bu abla 16 yaşında evlenmişti bunu denemiş çocuğu da olmuş bunuda zaten kendisine bir tane kadın önermiş kadına da doçent Önermiş neyse ben Nisan ayında adetim ay Nisan’ın dördündeydi dokuzunda âdetin bitti 11’inde 12.02 gün üst üste ben bunu denedim misal 11’inde yaptım ya sıcak sıcağına eşimle ilişkiye girdim 12’sinde aynısını tekrar denedim eşimle tekrar ilişkiye girdim sonra bir gün arayla girdim misal bir gün yapıyordusam ikinci gün ara verip ilişkiye üçüncü gün geri ilişkiye giriyordum hani bir de şu yumurtlamayı tam bilmiyorsun ya yumurtlama günü bir günde önce olabilir bir gün geç olabilir zamanı tutmuyor sonra mayıs ayında adet olmadım adetimden iki gün geçmişti test almıştım yapmıştım direk kendini pozitif vermişti bir hafta sonra da kan testi vermeye gitmiştim hamilelik değerim 1000 üstünde çıkmıştı 4. 5 Haftalık olduğunu öğrenmiştim yani kısacası süt maydonoz buhari hamileliğe hazırlıyor rahmi ve yumuş atıyor enfeksiyon varsa enfeksiyon gidiyor faydalı bir şeyi ben denediğime denediğim ay hamile kaldım zaten bu süt maydanoz buharından hamile kalanlar varmış Rahim yumuşayınca gebeliğe hazır oluyor ve Rabbim nasip ederse hamile kalıyorsun ben yaptım denedim ayna hamile kaldım tabi veren Rabbim ama bu da bir vesile oldu inşallah sende de işe yarar Ha Unutmadan bu süt maydonoz buharını yaptıktan sonra ayaklarını kendini sıcak tutman lazım üşütmemek lazım Bukadar