Duygu99 Kizlar sipariş verip memnun kaldığınız siteler varsa paylaşır mısınız benimle ? Instagrama uniqorn diye bi site var onu takip ediyorum ondan sipariş eden oldu mu nasil sipariş ediyoruz acaba bi bilgilendirirseniz sevinirim.😊
Mehtap74 Duygu99 ben 2 kişiye hediye aldım kendime de 2 takım hastane 2 takım nevresim aldım kaliteli ve ilgili. Sadece 15 günü buluyor sipariş süresi
Emrasf Duygu99 ben aldım canım ordan çokta memnun kaldım. Sitesine giriş yapıp sipariş oluşturabilirsiniz. 15. Gün kargoya verildi 2 gün sonrasında da elime ulaştı.
yba Ben uniqon dan aldım şimdi ne durumda bilmiyorum ama ben aldığımda indirim olduğu için hazırlama süresi uzundu ortalama 1 ay 10 gün sonra geldi ürünler.. Onun dışında malı vs güzeldi.
Asenat34 Deletedmom328 bende eskiden ışıklı tişörtler vardı ya dokununca yanıyordu arabalı felan oluyordu genelde acaba onun gibi bisey mı diye düşündüm 🤣🤣🤣
Duygu99 Deletedmom328 canım postu açtıktan sonra yanlış yazdığımi gordum geri de değiştirmekle ugrasmadim😂 isimli olacaktı 😂😂
Asenat34 Duygu99 yok canım ya yanlış anlama sadece başlığı görünce öyle bisey mı diye düşündüm ilk o geldi de aklıma ☺️🤗
Mehtap74 Duygu99 yoğun olunca öle ama gerçekten dışarıdan aldıklarından daha kaliteli nevresimin kumaşıda çok güzel