Esa PembeLia benim estetik dikiş oldu canım doğumdan bir saat sonra doktor baktı hiç belli olmuyor dedi kendi kendine eriyecek dedi bende doğumdan 15 gün sonra aynayla baktım dikişli bi görüntü iz falan yoktu 20. günde kontrole gittigimde iyileşmiş demişti
burcuali38 Tuba704 niye özel olsun kuzum Mersin'de yaşıyorum ben burda Özel Olbamed Hastanesi var oraya gidiyordum
Tuba704 XyveAnnesi çok teşekkürler ne güzel motive edici bir yorum daha sağoun👍 İnanın bunları okudukça adını bile duymaktan çekindiğim doğuma doğru gidiyor aklım içim 😊 Tabii şartlar izin verirse 😉
Tuba704 OeLO çok teşekkürler evet mucizevi bir durum bir çok video iZledim sizin gibi anlatılmış si direkt yaşaynlar çok şanslısınız dileriM bigün bende birilerini teşvik etmek için yazarım bol bol 🙏
Tuba704 Sedaaydn maşallah ne güzel sağlıcakla büyütün inşallah evet herkes bu konusa hem fikir neden bu denli stres yapıyorsam sanırım yaşamadığımdan büyütüyorum🙈 Çok teşekkürler bir güzel motivasyon yazısı daha...😉
Alinmavi Tuba704 kesinlikle. Ben kolay bir dogum yapmadim maalesef bu da ihtimal ama buna ragmen ki canim tatli degildir o yuzden ben kesin kolaylikla atlatirim dedim ama dusundugum gibi olmadi hatta dogumda sezeryan diye yalvrdim ama bebek dogunca siz de annenizden yeniden doguyorsunuz ve hepsi unutuluyor. Travmatik de olsa 2 hfta sonra 100 kere olsa yine normal dogum derim dedim. Dogumdan 2 saat sonra ayaklanmam da cabasi ki cok dikisim olmasina ragmen gayet herkes uyudu ben hemsirelerle sohbete gittim 🙂
Tuba704 [bilinmeyen] esasında bu postu açmak istemem sürekli araştırmam videolar izlemem bir nebze de olsa istediğim ama çekindiğim anlamına geliyor inanın yazılanlar çok motive ediyor giç belli olmaz şartlar izin verirse bir süpriz olur bende bir hikaye paylaşırım aylar sonra tabii henüz başlardayız🙈 çok teşekkürler
Alinmavi Tuba704 banu ciftcinin dogum animasyonlu dogum videosunu izlediniz mi 2 saatten uzun bir video var izlemediyseniz onu tavsiye ederim ben onu izleyince cok bilinclendim ve dogum korkumu kontrol altina almama yardimci oldu.
burcuali38 PembeLia valla eğilip bakmadım ama zımba gibi bişey yoktu bildiğin kalın sert iplik gibi misine gibi geliyordu elime
burcuali38 Nisanannesi ne demek canım benim merak ettiğin bişey varsa elimden geldiği kadar cevaplarım 😇 benimde hamileyken çok korkularım vardı hep düşünürdüm nasıl olacak yapabilecek miyim çok acı çekecek miyim daha onlarca soru vardı aklımda.Doğumla yatıp doğumla kalkıyordum artık rüyalarıma gidiyordu.Ama rüyalarımda hep çok kolay oluyordu doğumum hiç acı çekmeden bi bakmışım doğurmuş oluyordum çok şükür öylede oldu epidural sayesinde acısız kolay bi doğum yaptım 😇 sağol canımm sende sağlıkla kavuşursun inşallah miniğine 🙏❤
Nisanannesi burcuali38 amin inşallah ❤ vallaha bende çok rüya görüyorum dogurmusum yanımda ama tık yok 😂 perşembe günü 40 haftam doluyor bakalım ne olcak suni sanciyla baslatacakmi acaba doğumu 😥
Skrnkdbg burcuali38 Epidurali kaç cm açıklıktan sonra aldınız birde epiduralin etkisi ne zaman geçti ve dikiş ağrısı oldumu sonrasinda😊 bende epiduralli normal doğumu istiyorum ama suan 39+3 deyim tık yok sancıda yok siz kaçıncı haftada doğum yaptınız biraz çok sordum kusura bakmayın ama kafamda deli sorular 😊
Tuba704 Nisanannesi inşallah çok çok beklenenden daha güzel geçer ve sizde hikayenizi paylaşırsınız 😉
burcuali38 Nisanannesi inşallah suni sancıya gerek kalmadan kendi sancın gelir canım bende 40+3 de doğurdum 40+4de yatış verip suni sancı verecekti doktor sanırım heyecandan korkudan kendi sancım geldi 😁
burcuali38 Tuba704 doğumhanenin odaları vardı orda bana verilen odada doğum yaptım sonra normal odaya çıktık.Doğumhanede yanıma kimseyi almadılar.Yani aldılarda sürekli yanımda bırakmadılar 15 dakika eşim geldi gitti 15 dakika ablam öyle öyle değişe değişe ara ara aldılar yanıma.Keşke hep yanımda bıraksalardı manevi destek çok önemli gerçekten ama her hastane farklı yapıyor işte
Nisanannesi burcuali38 inşallah acaba benide bekletirmi doktor 😅 bı yandanda artk beklemek istemiyorum bı zaman sonra insan çok yoruluyor
deletedmom11 Tuba704 sürekLi ıkınmıyosun doğumda maksimum 3-5 ıkınmada çıkıyo zaten we o ıkınmaLarıda ard arda yapmıyosun nefesini topLayıp doktorun söyLemesiyle birden ıkınıyosun
deletedmom11 Tuba704 bende normaL doğrdm ikinci normaLimede şurda 2 haftam yok biLe beLki bir haftam kaLdı hissediyorm yawaşdan o yüzden korkma insanLarın korkutmasınada izin werme eğer kötü birşey oLsa Rabbim doğanın kanunu olan normaL doğumu bize yazmazdı
Tuba704 Arkadaşlar bir diğer merak ettiğim konu da Suyun gelmesi suyun kendiliğinden gelmesi Suyun patlatılması olayı bundan bahsedebilir misiniz? Hissediyor mu? Nasıl patlatılma oluyor? 🙈
Tkrzm Tuba704 ben suni sancıyla doğum yaptım doğumdan 5-6 dakika önce ebe kontrol ederken patlattı suyumu eliyle
burcuali38 Tuba704 benim suyumu hastanede patlattılar canım.İnce uzun mavi renkte çubuk gibi bişey vardı hemşirenin elinde onu soktu ondan sonra sıcak sıcak bişeyler aktı suyumu patlattınız dedim evet dedi.ondan sonra az az gelmeye devam etti suyum doğum anına kadar.
Alinmavi Tuba704 benim suyum kendiliginden geldi akıp gidiyor su ne ací ne agri hicbir sey olmuyor sadece heyecan 🙂 Ebe patlatirsa da jel sürmelerini isteyin can yanmasi sozkonusu olmaz 😉
Tuba704 deletedmom11 ne güzel Allah bir iki ıkınmanızda bebeğinize kavuşmayı nasip etsin evet aynen öyle kötü duyumlar işte çok sağolun hikayenizi paylaşırsınız 👍