Serpilmuhammed Slm kızlar ben bebek kıyafetlerini hangi deterjanla yikayacagimi bilmiyrm 45 gün kaldı doğumuma ama daha kıyafetleri yıkamadin bide makineyemi atsam eldemi yikasam bilmiyrm bana yardımcı olurmusinuz
Bsremre Serpilmuhammed Dalinin bebek deterjanı var toz lavanta kokulu granül sabun diye ben ondan aldım makineye attım çokda güzel oldu tavsiye ederim 😊 yumuşatıcı kullanma bence..
Sonay Serpilmuhammed ben süslü püskü olanları elimde sabunla yıkadım . Deterjan olarak diğerini dalan roxy organik toz deterjanla yıkadım 30derecwde hem leke çıkartıyor hemde mis gibi kokuyor. Ayrıca civilde 800gr 8.90 tl
CansuGzdeimen Serpilmuhammed merhaba hepsi burda da 4 adet ariel 27 yıkama 67 lira toplamda ben ordan aldım indirim devam ediyorsa ordan bakın ariel bebek en iyi bebek detarjanlardan biri
Serpilmuhammed [silindi] makinede yıpranmaz diymi çamaşırlar kararsizim ya makinde yikasam camasirlar kirisirsa diye
[silindi] Serpilmuhammed hiç yıpratmıyor aynı koyduğunuz gibi alıyorsunuz ki elinde sonunda girecek onlar makineye bi gün 🙂 ben beyazları ayrı , pembe ve one yakın tonları ayrı mavi gri gibi tonları ayrı yıkadım.
gnc Serpilmuhammed canım tabi beyazları koyu renklileri ve açık renklileri ayrı ayrı yıka koşa programda yıka
Minnosunannesi Serpilmuhammed dalin alerjik olduğu için uni baby tercih ettim yumuşatıcıda kullanmadım sadece deterjan . Öyle diğerleri gibi kokusu yok bilgin olaun
gnc Serpilmuhammed dalan roxy aldım fiyat olarak da en uygunu makine de kusa programda yıkadım elinde yıkama 45 günün kalmış zorlanırsın bir an önce başla her geçen gün dağa çok ağırlaşacaksın cankö
Nehirin_annesi Serpilmuhammed ben sabun tozu ile yıkadım 30 derecede 15 dk mis gibi oldular bugünde ütüledim hepsini şimdi çantamızı hazırlamak kaldı 🤗☺