Ftrhn eyluldoruk adet ağrısından biraz değişik bir kasık ağrımdan başka belirti olmadı adetimden bir gün geçince anladım… önceki aylar bir sürü belirti yaşadım o aylar adet oldum ama hamile olduğumda sadece kasık ağrısı vardı
Reyhan55 eyluldoruk adetim baya gecikmişti ama ilk doğumumdan sorma duzensizlik olduğu için beklemiyorduk zaten geri çekilme ile korunuyorduk mide bulantısı halsizlik vardı baya test yaptım. Anın da çift çizgi Rabbim size de tez zamanda nasip etsin inşallah
1-2-3 eyluldoruk ben aynaya bakınca hamıle oldugumu dusunmustum adetıme 10 gun vardı cırkınlestıgımı dusundum ve surprız bı bebektı beklemıyoduk 🤷♀️
ecembugra53 eyluldoruk ben hiç belirti yaşamadım 😂😂 sürekli bişeyler içiyordum içesimm geliyordu hararet oldu bende birde Cok tuhaf gelecek ama regaip kandili sabahıydı o akşam bütün dini vecibelerimi yerine getirmiş uyumuştum bi ses seslendi bana kalk test yap diye öyle yaptım yoksa yapmayacaktım
fosforlukalem eyluldoruk göğüs hassasiyeti, bulantı, kusma. Ama benim 2 hafta gecikmişti. Zaten düzensiz adet gördüğüm için şüphelenmemiştim
beatrice eyluldoruk adet olacağım diye beklediğim gün lekelenme oldu, aradan 5 gün geçti, baktım ki gelen giden yok, test alıp yaptım ve sonuç pozitif
Deletedmom95 eyluldoruk hiç bir belirtim yoktu. Göğüs hassasiyet i vardı ama adet olacağım zamanda olurdu oyuzden önemsemedim. Günümde geçmemişti. Rüya da görmüştü beni hocam kafama takılıp yaptım. 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim 🙈🤗
1PrensAnnesi eyluldoruk klasik delicesine uyuklamaya ve aşırı baş dönmesi ☺️ Eyvah hamileyim dedim evet hamileydim
Zehracik eyluldoruk Mide bulantısı, karın ağrısı 5. Haftada başladı benim o kadar erken hissedebilir misin bilmiyorum