ElifOncul Selamlar, Dönence hangi marka tercih ettiniz, veya yaptırdığınız bir yer varsa paylaşabilir misiniz? çok kararsız kaldım🤨🤦🏼♀️
Deletedmom399 ElifOncul otizmi desteklediği için doktorumuz önermiyor bende çok kararsız kaldım 🤦🏼♀️
Arinna ElifOncul Chıcco dönence harika kızıma aldım. Gece açıyorum tavanı galaksi gibi yapıyor kızım bayılıyor. Ve ağladığı zaman da gündüz otomatik hemen müzik çalıyor.
aysegul1anne Deletedmom399 Gerçekten mi ilk defa duydum. Ben keçeden yapılan dönenceden aldım. Hareketli değil. Onlar için de geçerli mi acaba? Hayvanları görsel olarak görsün diye.
Deletedmom399 aysegul1anne çocuklar bebeklik cağından itibaren dönen şeylere daha çok ilgi duyuyorlarmış mesela dönen çamaşır makinesi veya başka şeyler. Dönenceler de aynı şekilde dedi cocuk doktoru bir aile dostumuz. Belki sabıt duranlar için geçerli değildir bende tam bilemiyorum. Aslında çok beğeniyorum ama cok kararsız kaldım 😑
Arinna ElifOncul Chicco pembe erkeklere göre mavisi de var. Ebebekten aldım bir ay önce. Tam olarak modeli ne olarak geçiyor bilmiyorum ama gezegenler var ve uykuya geçiş için güzel klasik müzikler var. Diyalog veya analog yok. Otizm e katkısı yok Yani. Öyle olması için çizgi film gibi diyalog olması lazım. Aksine yaratıcılık motor becerileri zeka için destekleyici
Deletedmom399 Babyveannesi otizm 3 yaşından önce başlayan psiko sosyal bir bozukluk olarak geçiyor canim. Doğuştan oluyor mu bilgim yok ama dönen ve spiral şekline giren herşey otizm destekliyor bilimsel olarak.
isimsizbebek ElifOncul bende çok heves etmistim donenceye..ama döndüğü için otizme elverişli diye duydum üzülerek vazgeçtim ☹️
Cml_e07 Deletedmom328 bana da hediye geldi bundan canım ama park yatağa nasıl kurulur bu ben yanıma park yatak almayı düşünüyordum beşiği kendi odasına alacağım