Mom046 Kullanmak zorunda kalan oldu mu idrar enfeksiyon yüzünden bu sabah içmeye basladım ama içim hiç rahat değil c kategorisine giriyor daha üç ayım dolmadığı için kendimi çok tuhaf hissediyorum😔
Mom046 Gulcan_89 Bi zararını gördünüz mü benim tam üçüncü ayım dolmadığı için cok tedirgin oluyorum doktora özellikle sordum hiç bi sıkıntı olmaz dedi ama sonucta kimyasal 😔
Gulcan_89 Mom046 dr zararlı olsa vermez zaten. Ama enfeksiyon ilerlerse o sıkıntı. İçin rahat etmezse başka dr gidip sor istersen👍🏻
Mom046 Gulcan_89 size fayda etti mi ilac tamamını kullandınız mı bir doktora telefon üzerinden aracı sayesinde sorduk içebilir sıkıntı olmaz demiş ama işte rahat edemiyorum. 😔
Gulcan_89 Mom046 halen kullanıyorum yarın bitecek. Ayrıyeten klanden diye serumda takıldı 10 gün. Daha iyiyim enfeksiyon yönünden 😊 ihmal etmeyin bence. Çok ağrı yapıyor
Mom046 Gulcan_89 ben sabah içtim ama devam etmeyip farklı bi doktora danışma kararı aldım çünkü bebeğin daha yeni organları oluşuyor ilk üç aylık süreç Allah nasip ederse iki hafta sonra sona erecek o zaman ilaç tedavisi daha uygun olur diye dusunuyorum cunku içim rahat etmiyor