Miniksusam93mr e_ellif ben de ikisinide yaptrmadm hayrlisini diliyrm canm. Cok gecmis olsun yaa.allah yardm etsn..ben de keske dogsa diyorm korkum basladi az kaldıkça da..
DilekBodurr mrvky34 sağlıcakla büyütün inşallah. Bizde de test yaptırmadım ama kalpte parlaklık var bakalım her şey Allahtan dedik parlaklık geçti ama az da olsa down riskini artırıyor dedi doktorum. 38. Haftamızdayız bakalım paşamız ne zaman gelecek 🙂
mrvky34 Deletedmom302 seni o kadar iyi anliyorum ki. Esas sonucu amniyosentez verecek. Icini ferah tut. Rabbim gonlunu genisletsin
Umayumay mrvky34 inşallah bize de güzel şeyler söyler Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Melike_16 mrvky34 Allah analı babalı büyütsün canım ikili tarama da risk olarak hangi değer sütünuna baktın kombine risk var ikili test var yaş riski var trisomy NT var
Umayumay Melike_16 amin canım. T21 risk: 1/248 yazıyor direk zaten ilk başta ben anlamadım dr söyledi aminyo sentez yada fetal DNA önerdi ama ben yaptırmadım
Elifhsyn mrvky34 gözünüz aydın 😊tansiyonla nasıl başa çıktınız. Hangi ölçüm yüksek olarak kabul edildi