Yaseminozel kuelkedisi bennn😣😣😣 bi karışım yaptırdım aktara yağlardan onu kullanıyorum gerçekten etkili
ozlmnhl kuelkedisi canım benim dün kontrolüm vardı doktora söyledim ilaç verdi sende bi doktorunla görüş derim 🌸
iyimserr kuelkedisi hamile degilseniz lazeri oneririm mutlaka bende cok cektim idrarımı bile yapamaz olmustum dogumdan hemen sonra lazer yaptırdım keske o kadar acı cekecegime daha onceden yaptırsaydım 6 sene olacak bi sıkıntı yasamadm sükür
Ozdmrkbraa Yaseminozel peki o yağlar çıkan memecik için etki ediyor mu ya bende memecik çıktı bide üşüttüğüm zamanlar çok ağrıyor tuvalette hiç zorlayamıyorum şimdiden içime dert oldu normal doğum istiyorum olursa nasıl yaparım diye
Yaseminozel Ozdmrkbraa evet canım onu söndürüyor ama baharatlı ve turşu vs gibi şeyler yememek gerekiyor bide kabız edicek şeyler. Eldivenle sürüp içeri ittiriyorsun zamanla kayboluyor gece yatarken yap mutlaka ben şuan 34 haftalığım ve sıkıntım kalmadı 🤲🏼
Ozdmrkbraa Yaseminozel bende deneyim inşallah hamile kalmadan önce çok turşu yiyordum hamile kaldığımdan beri hiç turşu yiyesin gelmiyor ama baharatı özellikle de acıyı çok severim onlara dikkat ediyim en iyisi
Gulay_58 Yaseminozel nasıl bi karışım acaba her aktar yapıyor mu benimde memem var ağrı yapmıyor ama çok rahatsız oluyorum
Ozdmrkbraa kuelkedisi normal doğumda zaten arka tarafta çok zorlanıyor ya bizim bi tanıdık dedi bana da doğumdan önce hallet onu diye kendisi normal doğum da bide onun acısını çekmiş
Asnb Canım benim çook ağrım vardı genel cerraha göründüm daflon hap ve anistol ağrı kesici krem verdimi iyi geldi sanki memecikler söndü kurudu gibi
Asnb Ozdmrkbraa görün canım benimki şişmişti baya oturamıyodum bile çok acıyodu idrar yaparken bile çok şükür şuan iyiyim memecikler kurumaya basladı sanki