Mizgin2020 Ben bugün öğlen 10.50 gece çatlatma iğnesi vuruldum doktorum pazar ve pazartesi akşam ilişki Çarşamba da herhangi bir zaman ilişki dedi internette iğneden 12 saat sonra da ilişki diyo bilgisi olan yazsın lütfen
Sureyyaa Mizgin2020 çatlatma ignesinden 36 saat sonra yumurtlama oluyor canım saatini sayıp hesaplayabilirsin
rezhan Mizgin2020 canim bu yumurtanin boyutule ilgili eğer yumurtan 20 m ve daha buyuksa 6 saat sonra çatlar eğer 18 ve 19 36saat sonra çatlar sen en iyşsi 12 ve 24 saat arasi ilişkiye gir
Buselensi Mizgin2020 igneden bi gün sonra girmiştik sonrada 1 ay boyunca bir gun arayla girdik 2ay oyle devam etti 2. Ayın sonunda hamıle kaldıgımı ogrendım ama ıgneden once 1 hafta klomen diye bi ilaç kullandım
iremkara Mizgin2020 ben iki defa vuruldum fakat benim o şekilde olmadı aylar sonra sürpriz bı şekilde hamile kaldım
Mizgin2020 iremkara amin canım geçen ay kuzenimin eşi doğurdu 2 ay sonra da eltim doğuracak akrabalar sürekli soruyolar inan artık çok üzülüyorum bende isterim bebeğim olsun her anne gibi
iremkara Mizgin2020 bende öyleydim canım en son gittiğim doktor olmaz diye bişey bişey yok sigarayı bırakın biraz zayıflayın dedi aklımızdan artık çocuğu cikarmistik ve cidden söylüyorum aklımızdan çıkardıktan 1 hafta sonra hamile kaldım tabii Allah’ın takdiri ama bize suptiz geldi sürpriz bebek bizim için aklından sil dış etkenleri dinleme
Mizgin2020 iremkara çok teşekkür ederim canım ben sigara içmiyorum artık ama eşim içiyor bırak diyorum içme diyorum dinlemiyor bu ayda olmazsa doktorun önünde içtiğini soylicem belki doktoru dinler canım inşallah bize de nasip olur
iremkara Mizgin2020 canım Çok vermemiştim ki 87 ile kaldım çünkü diyet yaparken zaten hamileymisim haberim yoktu o yüzden 87 diye biliyorum ben
iremkara Mizgin2020 bana bakarak değil tabiki ama eşine şöyle en azından biraz azaltsin 1 hafta kadar ilişki sırasında en azından bizim arkadaş yumurtlama zamanı öyle yaptı benden 1 hafta sonra doğum yapacak aramızda 1 hafta var