ElifDeniz_ 23 haftalık hamileyim. Bebeğimin hareketlerini bazen ya vajinamda ya da kuyruk sokumumda hissediyorum. İlk gebeliğim ve endişeleniyorum. Aranızda bu durumu yaşayan var mı ? 😌🙂
Lalammm ElifDeniz_ bnde dunden beri oyle hssedyrm ya sanki cikicak gbi 20+2 bnde bnde korkugrm sanki asada hereket ettikxe vazjinam acik gbi okuyor sanki cikcak gbi Allah korusun pzartesi kontrolum var bakalim ins hersey iyidir
Eliff66 67380ipek ahh ipek ahh ikimiz bu yaramazlar yüzünden daha çok yazacaz galiba buraya hissetmiyoruz diye bende öyleyim canim 18+5 hala yok sürekli takip ediyorum bakalim🙄🙄🙄
Eliff66 67380ipek öylemi diyosun 😀Aslinda benim acelem yok ama herkes bana şimdiye hissetmem lazim faln diyor ondan endişe etmeye başlıyorum canim sağlıklı olsunda beklemeye raziyim 😊😊💕
ElifDeniz_ Merve39 çıkmak istiyorum anne der gibi 😁 bu durum da beni korkutuyor. Veya farklı bir durum mu var bilemiyorum. :)
ElifDeniz_ Lalammm inşallah 🙏🏻 Benim kontrolüme çok var. Doktorunuzun ne söylediğini yazarsanız çok sevinirim. 🙏🏻😊