EsraD Merhaba Arkadaşlar 36 haftalık hamileyim yaklaşık 1 aydır geçmeyen öksürügüm var ilk gebeliğim ve doğumum nasl olucak bilemiyorum bu durumda ani bir durumda sezeryan olmam gerekirse öksürükten dolayı Bi sıkıntı yaşarmıyım sizce dikiş VS kısmında😔
Kubosss123 EsraD kuzum hamilelikle oluyomus bendede olmuştu 2 hafta önce ac karnına dut pekmezini 2 3 kaşık iç mutlaka arkasına suyu da hemen içme. Hem bebek için çok faydalı hemde senin için 😘 inşallah hemen atlatirsin ama düzenli iç muhakkak özellikle akşam yatarken ve sabah kalkar kalkmaz ac karnına 🙂
Mammimammi EsraD geçmiş olsun canım. Doktoruna söyle biran önce öksürüğü halletmeye çalış bence. Benimde doğumdan 1 ay önce öksürük başladı. İlk ıhlamur bal zencefil zerdeçalla falan geçirmeye çalıştık. Ama geçmedi. Doğuma 10 gün kala artık antibiyotik başladık. Ama ne nalet bişeymiş ki geçmedi. Doğuma öksürükle girdim. Sezeryan oldum. Öksüreceğim zaman karnıma yastıkla bastırarak öksürüyordum. Bastırmasam kesin dikişlerin hepsi patlardı. Gerçekten zor bir durum. Öksürürken sanki tekrar kesiliyor gibi acırdı. Bence doğuma gitmeden o öksürükten kurtulmaya çalış
EsraD elif00000 bal yiyorum ama hangi pekmez acaba canm Bir ara soguk su baya içmiştim snra da dışarıda rüzgarlı havada oturunca daha da geçmek bilmedi ilaçta istemedim doktorum dan
elif00000 EsraD ben dut pekmezi yiyorum genelde cnm benimde kuru öksürüğü çok vardı kesiyor hem de kan yapıyor
EsraD elif00000 karadut vardı onu da yedim uzun süre kan degrrimde düşüktü ne kanımı yükseltti ne öksürük geçirdi sanırım inat Bi öksürük benimkisi🤦♀️ teşekkür ederim canım tavsiyen için ben yinede yemeye devam edim o zaman
EsraD Kubosss123 tamam canım doğum şekli belli olmadığı için eger sezeryan olursa dikişler için korkuyorum
Kubosss123 EsraD olmazsın inşalalh ya dediğim gibi sen sürekli sık sık iç bu pekmezi ama aksatma doğum öncesinde atlatirsin hayirlisyla 🤲
EsraD Mammimammi ayy işte korktuğum şey yaaa pazartesi gidim de söylim valla öyle bişey olur dye cok korkuyorum 😔
Mammimammi EsraD ortalama 1 ay var daha canım doğumuna. Benim gibi bitkisel şekilde geçirmeye çalışma. Gerçi ben doktoruma söylemiştim. Ciğerleri dinleyip birşey yok bitkisel halledelim demişti. Hergün yaptım geçmedi 20 gün sonra tekrar dinlediğinde cigerlerim ötüyordu. Öyle olunca antibiyotik başlamıştı. Yine geçmemişti. Sen doktoruna bu durumu söylemediysen söyle bence normali bilemem ama sezeryanda zor oluyor. Dikişlerin iyileşmesini de zorlaştırıyor haliyle. Allah düşmanıma vermesin dikişliyken öksürmeyi valla. Doğumun da yakın bir an önce kurtul bence.
tekbirask156 Öksürüğün sebebini belirlemek gerekiyor öncelikle . Reflü kaynaklı bir durum mu ? Astım mi , grip mi ? Ya da bilmediğimiz başka bir hastalık belirtisi mi ?Ona göre tedavisi yapılmalı bence .