Deletedmom337 Didemmmmmsss en pahali kremleri en pahali yaglari surdugum halde bacagimdan topuguma kadar ve gobegimin her yeri catladi vucudun catlamaya meyilliyse catlar canm durduramazsin
Sehribann Didemmmmmsss aktardan rozita diye bir markanin vucut bakim yagini almistim onu kullaniyorum. Icinde badem yagi kakao yagi ve diger baska yaglarla olan bir karisim. Karnimin gerginligine iyi geliyor.
maras46 hhb53 hangi marka kullaniyorsunuz, ne kadarlık hamilesiniz ve ne zamandır kullanıyorsunuz biraz arka arkaya oldu ama😂😂
sdadcr Bende bebe yağı, badem ve Hindistan cevizi yağı kullandım sürekli ama yapıdan dolayı galiba yine çatladı 😞
Birnisanannesi Didemmmmmsss Avrupa’da yaşadığım için Türkiyede ki markaları bilmiyorum ama 100% doğal tercih etmelisiniz :) eczaneden alabilirsiniz.
Deletedmom337 Didemmmmmsss insallah kuzum ama yavsiyem badem yagi sakn kullanma hem ise yaramiyor hemde her yerim kil oldu ve kremlere cok para dokme
Birnisanannesi Didemmmmmsss rica ederim bu arada ben önemsemedim 6 ayda başladım zaten çatlamıştı çok geç kalmıştım şuan berbat karnım :/ ne kadar erken o kadar iyi :)