Herkese merhaba
İlk hamile kaldığımda kullanmaya başladım burayı ekim ayıydı hiç bi tecrübesi olmayan bi anne adayından şimdi 2,5 günlük taze anne olarak yazıyorum 🙏🏻
38+0 da 4cm açıklığım vardı. Nst de sancı çıkmıyordu bu yüzden doktorum 2 gün sonra gel tekrar bakalım dedi çarşamba tekrar gittik ve o sabah nişanım gelmişti zaten doğum başlamış ama bende gram Ağrı yok . Ağrı eşiğim ciddi yüksekti çünkü hissetmiyorum dedim. Doktorum 09 Temmuz Perşembe günü suni sancı ile başlayalım dedi ve 9 temmuzda sabah 7 de hastaneye yatışım yapıldı suni sancı verildi ama ben yine hissetmiyorum ki nst de sancı 100 e vuruyor bende gram Ağrı yok bu sürece bi doula ile çalıştık her an yanımdadaydı son saatler çok zor geçti o olmasa yapamazdım … bu şekilde tam 11 saat geçti sancılar sıklaştı artık ve dayanılmaz hale geldi pilates topu yürüyüş derken açıklık 8 cm oldu ama bende dayanacak güç kalmadı epidural takıldı hemen etkisini gösterene kadar çok canım yandı ama sonra kuş gibi oldum , yatakta sancı Aralık’ları iyice sıklaştı ebem sakın ıkınma saçlarını görüyorum koşun doğuma deyince bi koşturma aldı herkesi hemen doğumhaneye geçildi ve orda olay asıl başladı geliyordu oğlum… doktorum nasıl yapmak gerektiğini anlattı epidural olduğu için evet Ağrı yok hissetmiyorsunuz ama baskı ciddi hissediliyor her baskıda nefes tutup ıkın diye seslendi doktorum ama tabi ilk tecrübe zor oldu başarmak en son iki ebemde karnımdan bastırdı doktorumun it artık bebeğini hadiiii sesi hala kulağımda yapamıyorum olmuyo dedim hayır hadi bırakamazsın burda çıktı geliyo demesiyle balık gibi kaydı oğlum içimden sıcacık hemen karnıma koydular ve inanın çıktığı an herşey bitiyor o an çok büyülü 🙏🏻 Ölüyorum dediğim An geldi kucağıma … altta makata doğru 3-4 dikişim var epizyo değil oğlumdan hatıra gelirken yırtıp geldi birazcık şuan tek acıyan yer orası anında sütüm geldi hemen emzirdik şimdi evimizde alışmaya çalışıyoruz çok uzun oldu kusura bakmayın sorular varsa vakit buldukça cevaplarım darısı isteyen dileyen herkese olsun ve asla normal doğumdan korkmayın asla kolay değil çok sancılı süreçleri de var ama ben doğumhaneden kucağımda bebeğim yanımda eşim yürüyerek çıktım eğer imkan varsa bunu sonuna kadar yaşayın … buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim
doktorum Zekeriya Güner ebem Gülşat Sevik İzmir’deki herkese tavsiyemdir