Masalmom Merhaba postunuza cevap yazılmıyor sanırım engellenmiş ama ben olayı merak ettim 1,5 yasındaki kız cocugu derken ben olayı bilmiyorum bilgi verebilir misiniz??
FatmaKucuk Wonderanne Benim de sabah nişanım geldi, şuan kasılmalarım oluyo ama 5 dakikaya düşene kadar evde bekliyicem hastane çok yakın zaten 😊 Dua edelim birbirimize, inşallah kolaylıkla kucağımıza alalım 🐣
Wonderanne FatmaKucuk amin insaAllah 🌸🤗🤲🏻 benim ne kasılma ne sancı ne nisan hiçbir şey yoktu bir anda suyum geldi mecbur yatış oldu en son 9da açıklık bakıldı 1 cmdi suni verdiler bekliyoruz sancı sikligin düşmeden gitme hastaneye evde çek bence burda çok zor insan evindeki gibi rahat olamıyor 🤷
Suleyigit FatmaKucuk bende taburcu oldum şimdi açılmam hiç bişey yok sanci falan evde cekicem bende buna karar verdim yani hemen gelirim zaten ilk dogüm olduğu için hemen doğmaz zaten beklicem evde
Masalmom Wonderanne Aslında Nagiii diye bir kullanıcıya gönderdim ama buraya geldi neden bilmiyorum kendisi post acmıs ama cevap yazılmıyor kaldırılmış engellenmiş sizin bir bilginiz var mı acaba?
FatmaKucuk Wonderanne Evet evde bekliyorum bakalım 😊 Hızlı hızlı olsun açılmalarınız inşallaah 🤲🏻 Doğum da hemencecik olsun hemen kucağınıza alın inşallah 😊
Berfin_kycn Suleyigit yaaa çok özür dilerim ama resmen kahkhaa attım parmak atıyor diyince 🤣🤣😅😅boşluğuma geldi allah da sizi güldürsün
Wonderanne FatmaKucuk amin insaAllah 🌸🤗🤲🏻 beklemek çok zor insan zaman geçtikçe umutsuzluğa düşüyor acaba olmicak mi acilmicak mi diye ben sezaryenden çok korkuyorum kendimi normal doğuma şartladim bakalım hepimizin hakkında hayırlısı 🤲🏻🌸🤗
FatmaKucuk Suleyigit Evet aynı şeyi düşündüm şuan iyi hissediyorum zaten, bebeğim de hareketli oynuyo çok şükür gitmeye acele etmiyim dedim