Anneolmayahasret Fatmamuduk cok gecmis olsun canm. Bizde baktirdik gebetige 16 sinda alicam sonucu insallah temiz cikar cok stresliyim😪
Fatmamuduk Anneolmayahasret kuzum genetikten korkma pıhtılaşma çıktı bende iğneyle tedavi oluyorsun gebelik boyunca Rabbim çözümsüz dert vermesin 🤗
Fatmamuduk Deletedmom320 Yok canım normal kadın doğumcuydu ben 2 bebek kaybettim genetikte pıhtılaşma çıktı dedim o da eşin test yaptırsın onda da Bi problem olabilir dedi 🤦🏼♀️
Deletedmom320 Fatmamuduk bence bir perinatoloğa git burda kimi görsem yazıyorum ama bu normal doktorların alanı değil perinatolog bir baksın ama spermelerede bakmak istiyorlarsa test yaptırın mutlaka bir bildikleri vardır mutlaka
Anneolmayahasret Fatmamuduk amiin kuzum insallah. Rabbim bidaha evlat acisi yasatmasin kimseye insallah💜💜
Fatmamuduk Deletedmom320 yaşadığım ilçe de yok işte kuzum perinatoloğ 🤦🏼♀️ Diğer ilçeler de uzak bana
Deletedmom320 Fatmamuduk bir şekilde ulaşın artık uzak falan ama sağlık malesef riske atılacak bir durum değil 2 kaybınızda var 3. İçin tüm önlemleri alın insan aynı acıyı yeniden yaşamak istemiyor
Fatmamuduk Deletedmom320 Kesinlikle haklısın kuzum bakıcam artık aceleye de getirmek istemiyorum bu kez 3.kayıp için yüreğim kalmadı 😔
Deletedmom320 Fatmamuduk rabbim yaşatmasın tekrarını çok zor Allah’ım sağlıklı bebişler nasip eylesin hepimize 🤗🤗
Fatmamuduk Deletedmom328 Ben ilk defa duydum canım bilmiyordum yani kafa şuydu hamile kalıyorsam erkekte problem yok diye biliyordum ama öyle değilmiş öğrendim 😊