Pilge Haftadayız uyumak haram resmen gözümü kapatınca normal mı sezeryan mı diye düşünmekten uyuyamıyorum resmen ya sizler ne alemdesiniz hanımlar🤰
Manyakcadl Pilge bende huzursuz bacak sendromu yuzunden uyuyamıyorum 🤦🏻♀️ Resmen gozumden uyku akio aslinda .. (bu arada herseyi yaptm cozumu yok; magnezym soda muz bilmemne)
aysehifa4 Pilge Rüyamda bile doğuruyodum o acıyı o hissi baya hissettim 😄 sıcaktanda uyuyamıyorum bende 38+2 oldum 😄
MrvDmrkr Hiçbişi düşündüğümden değil göbekten uyuyamıyorum😖 deliler gibi uykum var gözlerimden akıyor ya ama yüzüstü yatabilsem uyucam😢
Yusufcuk6 Busu ay bende bu yoruma dayanamadım bende deli gibi özledim oğlum bana hava atıyor 8 yaşında bak anne ben yatabiliyorum sen yatamıyorsun diye ahh ahh 38 hafta geçmek bilmiyor cuma günü doğuma gidiyorum allahin izniyle bakalım kızlar hayırlısı
MrvDmrkr Busu kulaklarım acıyo artık valla az önce 5dk sırtüstü uzanayım dedim sanki pamuklara yattım nasıl iyi geldi😂
Busu Yusufcuk6 kendimi bildim bileli en rahat en çabuk uyuduğum pozisyon yüzüstü 😂 ohoh yerim ben onun havalarını bizde yatarız ne kaldı ki yine siZin benden önce 🙊
Yusufcuk6 Kızlar bide benim oğlum çok hareketli maşallah dalgalar var sizde de öyle mi uyutmuyor beni
Yusufcuk6 Busu ah ah bilsen ne kıskanıyorum zaten eşim beni oğlumla bıraktı sağolsun ben rahat edim diye oda bana böyle yapıyor doğumdan sonra bu seferde memede süt olacak birazda öyle yatamicaz ama sabır ınş
Yusufcuk6 Busu suan resmen denizde gibi yüzüyor sayesinde gözümde uyku yok sağa dön tekme sola dön tekme sırt üstü yat dalga ahh ahh zalim geceler demeye başladım🤣🤣🤣🙈🙈
Siibeell Ahh bi yüz üstü uyuyabilsem ülkede hiç bir sorun kalmıcak sanki 😂 mide yanmam geçse bacaklarım başlıyo bacaklarım geçse bebem hiç durmuyo karnımda uykusuz kalmaya alıştırıyo sankim 😎
ZynpynZ Pilge ben ağrılardan uyuyamıyorum. Ne tarafıma yatsam kramplar sancılar. Bir ben mi bu kadar ağrılı geçiriyorum anlamadım ki 🤷🏻♀️