Ftma4 Kaderchr benim eltimin ablası yapıyor ben sayfasını vereyim bak istersen özelikle evinde dikiyor ve özenerek yapıyor
Yavuz-Elif Kaderchr uniqondan yaptırdım ben.Dün elime ulaştı.Kesinlikle tavsiye ederim kumaşı da çok kaliteli👍
Cinarinannesii_ Bizde uniqon sayfasına yaptırdık şuan elimize ulaşmadı ama burdaki arkadaşların tavsiyesini çokça duydum ve instagramda kendimde takip ettiğim için kaliteli bir yer olduğunu biliyorum 🙂
Yaprak2019 Direk size onerim https://instagram.com/lovelydaysbaby?igshid=zaahcx8xdprk ben buradan yaptirdim , o kadar guzel ki anlatamam biraz yogunlae bu siralar o yuzden teslim sureleri uzun ama kesinlikle degiyor cok ama cok guzeller, nakislari flan kabarik kabarik mukemmel💚 eger butceniz el veriyorsa %100 tavsiye ederim 💞 instagram: lovelydaysbaby
Yavuz-Elif Kaderchr kapıda ödemesinin olmamasına ben de takılmıştım ama buradaki yorumlarda olumlu şeyler yazmışlardı hakkında ona güvenerek risk aldım.Hatta çarşafı nevresimle birlikte +20 liraydı şimdi diyorum keşke onu da alsaymışım.Bugün 30 derecede yıkadım hiçbir şey de olmadı.