Snmchnulsy Son 12 günümüz kaldı. Oğlum sabırsızlanıyor sanırım ☺️ Sürekli kasılıyor sağ tarafta toplanıyor karnım sertleşiyor. Uyku uyuyamıyordum şimdi heycandan hiç uyuyamıyorum 🥰
BabyPoyraz Snmchnulsy Bizde 36+1 olduk ama doğum şeklimiz belli değil baş aşağı pozisyonda ama çatı muayene etmedi hala son hafta edicekmiş 🤦🏻♀️
Smydny Snmchnulsy ahh bende 36+5 haftaligim bizde ayni durumdayiz gece uyku uyuyamiorm gunduz de hep uylum gelior. bebegimin kilosu da cok azms. bize de 22 temmza gun verdi doktor bakalim onumuzdeki hafta tekrar gtcem ne dicek die
meltemustafa Snmchnulsy Bende yarın 36 oluyorum normal olucak dedik bi sıkıntı olmazsa bekliyoruz bakalım bizim ponçirik ne zaman gelmek istiycek 🙂
Snmchnulsy Bktbll Evet zorunlu sezeryan 23 Temmuza verdi doktorum. Amin inşallah 💙 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı 🙏🏻🌸
Bktbll Snmchnulsy amin canım inşallah benimde toplanmalar ve sertleşme oluyorda ondan sordum canım bide bişey daha sormak istiyorum kusura bakmasanız neden zorunlu sezeryan acaba
Snmchnulsy Bktbll bebeğim ters yatıyor dönmedi bide kilosu fazla gelişimi 18 gün ileriden gidiyor 36 olduk ama 38+3 ile uyumlu çıkıyor hatta doktorum daha erkende gelebilir dedi. 35+2 de 3.250 di kilosu salı günü kontrole gidicem bakalım ne kadar olacak kilosu 🤔
Deebg BabyPoyraz ne kadar sıklıkta gidiyorsunuz muayeneye beni 2 hafta sonra çağırdı doktor uzun geldi arası açıkçası
Bktbll Snmchnulsy anladım canım benimde önden gidiyorda ondan sordum saol cevapladıgın için ☺️Benim bebişin başı aşağıdaymış ama adete göre değil ölçümlere göre önden gidiyor
Deryadgm Snmchnulsy bende 36+3 benim bebeğimde ters pozisyonda,bugün güttim kontrole suyunda biraz azalma var dedi.plesentada kireçlenmeye başlamış dedi.ayın 16 sında nst istedi onun durumuna göre suyunun durumuna göre sezaryen günü alalım dedi😒
Snmchnulsy Bktbll ne demek rica ederim ☺️ Hepimiz için hayırlısı olsun sağlıkla kavuşmamız dileğiyle 🌸
BabyPoyraz Deebg Her hafta çağırmaya başladı doktorum geçen pazartesi gitmiştim şimdi önümüzdeki pazartesi tekrar gidicem