Mekamu Nefesinannesi1 benim hastanede mecbur spinal yaptılar. Doğum yapalı 2 ay oldu hala ara sıra durduk yere belim sızlıyor iğne yeri.
RuzgarsMommy Kizlar burda sezeryan yaptıran cok diye sormak istedim de Sezeyan öncesi doktorunuz testler istemistir? Hatırlıyor musunuz cok muydu o testler kaçtaneydi hepsini yaptırdınız mı?
Mekamu RuzgarsMommy benim acil olmasına rağmen 3 tüp kan aldılar bir anda. Ama kan aldıktan yarım saat sonra doğuma aldılar. Sonuçları çıktı mı yetişti mi hiçbir fikrim yok ne için o kanları aldıklarının.
Gizembayb Spinal istedim ben özellikle genelde ayılırken cok agrın oluyormuş spinalde yavas yavas karar senin tabi gene
Benay10 Nefesinannesi1 inşallah canım masaj yaptırıyorum iyi geliyor sadece bel ağrısı kaldı ama o da azaldı baya
RuzgarsMommy Mekamu Ya canim bana da doktor bi liste verdi bi ton test hepsini mi yaptircaz sezeryan öncesi cok geldi anlamadim Özel hastane bu testlere bi ameliyat parası ister gibi geldi😁
Mekamu RuzgarsMommy Allah Allah o kadar çok mu bilmiyorum valla, İnternette araştırdın mı vardır illaki net bir listesi.