Tbberk iremurat banada dediler istersen yap ikili test dedim sonuc oyle ciksa nolur kiyamam ki aldirmaya
Sibel Minnosunannesi inşallah öyledır doktorun geçtı yok kist dıyeceği günü sabırsızlıkla beklıyorum ama çok da korkuyorum istenmeyen bi durum olduğunu söyledı doktor 😩
Simgek Sibel biz bir profesöre gittik, kisti o gördü, önemsiz olduğu 24. Haftada kaybolacağını söyledi. Ama bizim 3lü testimiz riskli çıktığından amniyosentez önerdi. Ben de yaptırdım. Sonuç bekliyorum
Simgek Sibel 18 haftalığım canım ben. Kist tek başına bir bulguysa önemsizmiş. Testim riskli çıktığından zaten amniyosentez yapılcaktı. Paylaşırım ama 3 hafta var daha🙂
Simgek Sibel ayrıntılı usg 20. Haftadan önce çok bir şey ifade etmiyormuş 20 ye kadar organ gelişimi tamamlanmadığından
Simgek Ve de kesin tanı koyan tek şey amniyosentez. Diğerleri sadece tarama. İçimiz rahat olsun istedik. Hiç canım acımadı komplikasyon da olmadı çok şükür
Sibel Simgek genelde yaptırmayın dıyorlar bebek düşebilir diye ama insan merak edıyor kesin tanı diğerleri ama karından sıvı aldırmak teşhis için
Sibel Simgek Su aldırma bir tedavi değil sadece teşhis için yapılan bir testtir. Amniyosentez adı verilir. Bebekte down sendromu gibi bir özür olup olmadığını kesin olarak anlamak için yapılan bir işlemdir. Yani tanı amaçlı yapılır demiş doktor yazısın da
Simgek Sibel ehil ellerde yapılırsa riski yok denecek kadar az. Biz gazide profesöre yaptırdık. Çok şükür hiçbir şey olmadı her şey yolunda
halleyrun Sibel ins. Dualarimiz sizinle🙏gonlunuzu ferah tutmaya calisin, zor biliyorum ama dusunmek asiri evham vesveseye sebep oluyor 😞