Tugce38 İyi geceler kızlar size bişey sormak istiyorum ben 1 kere düşük 2 kere ihtimalli gebelik geçirdim doktor da kan pıhtılaşma testi ve genetik testi istedi başından bu konular geçen varmı bi bilgisi olan ?
bebegim_28 Tugce38 2 düşük yaptım ama ihtimali gebelik ilk defa duydum nasıl bişey bilmiyorum bende yaptırdım testi pıhtılaşma varmış her gün iğne kullanıyorum 1 tane
bebegim_28 Tugce38 hayur hamile kaldığımı öğrendiğim gün tam 4 haftalıkken başladım 3 5 gün erken geç sorun olmuyormuş ama ben ikinciyi 5+2 düşürdüm öğrendikten 10 gün sonra öğrenir öğrenmez doktorunuz rapor yazıyor ve alıyorsunuz 9 ay boyunca ama önce testi yaptırmak lazım var mı yok mu diye
Tugce38 bebegim_28 evet doktor ondan şüpelendi genetik testi ve kan pıhtılaşması için kan verdik genetik 1 ay yada 40 güne cıkar dediler pıhtı da 15 20 güne dediler
bebegim_28 Tugce38 evet pıhtı erken çıkıyor benim 10 gün sonra çıkmıştı şanşlısın genetiğe hemen gün vermişler biz genetiği yaptırmadık şubatta gün aldım Ekim ayına 8 ay sonrasına gün verdiler yaptıramadık özelde yaptıracaktık plansız bir şekilde hamle kaldım 😊
Tugce38 bebegim_28 ben özele gidiyodum doktor burda cok para şehir hastanesinde yaptır dedi sansıma ertesi güne buldum verdim o da 40 güne çıkar dedi pıhtı sonuyla beraber gidicem bu sırada cocuk yapmayın dedi doktor inşallah kötü bişey cıkmaz
Ftma4 Ben bir şey sorabilir miyim yumurta büyütüp ve catlatmak için havuç ve incir kürünu kullanan var mi