Mineee123 Kızlar bu ne Yaman çelişki diye düşünebilirsiniz ben er valla büyük çelişkideyim 19+1 haftalık gebeyim şu aralar çok akıntım oluyor hatta bir anda Bir şeyin aktığını hissediyorum Lavaboya gidiyorum hem akıntım olmuş hem de iç çamaşırım ıslanmıl 🥺😟 acaba öksürüyorum hapşırıyorum kaçırıyor muyum yoksa allah korusun suyum mu geliyor
Zehracik Mineee123 Bendede oluyor hatta gelen sıvı beyazla sarı arasında değişiyor bilemedim bugün gittim doktor suyu filan iyi dedi akıntıyı sormayı unuttum
Uzm-Nurse Mineee123 dün aynı sebepten doktora gittim 17 haftalığım . Gitmenizi ultrasonla suyun kontrolünü yaptırmanızı tavsiye ederim . Ben takipteyim suyum azalmamıştı en azından rahat ettim
Mutter Mineee123 benim doktorum akıntın olur ama 3. İç çamaşırını gün içinde değiştiriyorsan hemen beni ara demişti. Şimdi 36. Haftamdayım , bu haftalarda da bacaklarını ıslatacak yada oturdugun yere gececek kadar akıntın olursa ara beni dedi. Bi danışmanda fayda var doktoruna bnce de. Korkma ama belki bir önerisi olur.
Mineee123 Mutter doğru diyorsun canım şimdi çok geç oldu yarın bir danışayım şimdi değil ya gün içinde bir iki defa oldu o da iki damlayı geçmemiştir belki akıntının ıslaklığıdır anlamadım
Mineee123 Kızlar içim rahat etmedi şimdi gittim doktora muayene oldum çok şükür bir şey yokmuş mantar varmış bu mantar sulu akıntı da yapabiliyormuş ondan kaynaklanmış bebeğin suyu da iyiymiş çok şükür için rahatladı ne büyük bir korkuydu ya..
Merbe61 Mineee123 bebegum suyu renk olmaz seffaf doye bılıyorum yururken hapsırırken gelen ya ısrar ya akıntı oluyor enfeksiyon oldugundan yogun sekılde geliyor yaz gunlerı terleme oldugundan sureklu ıslanıyor ıc camasırşsrı ama yinede tereddüt edersenız eczanede pedler satılıyor alıp suyunuz mu akıntıbız mı anlayabılıyorusnuz cok gecmus olsun
MrvDmrkr İçin hiç rahat etmiyorsa risklerin varsa amniyotik sızıntı test pedi satılıyor eczanelerde, eğer ki gelen sıvı amniyon sıvısındansa ped renk değiştiriyor. Tespit etmek amaçlı alıp bakabilirsin için rahat eder en azından
Mutter Gelmiş geçmiş olsun, en iyisini doktorun söyler tabi biz deneyim ve tahmin paylaşıyoruz. Sağlıklı devam eder hepimizin inşallah😇
Gl1456 Mineee123 aynısı bende de oluyor. Fitil kullanıyorum mantar için o mu yapıyor. İdrar mi su mu ayırt edemiyorum. Ciddi anlamda sinirlerim çok bozuluyor.
Mineee123 Gl1456 mantardan oluyormuş canım akıntı su halinde de gelebiliyormuş fitillerimizi kullanalım bakalım