Aytelf2012 Şuan 17 haftalık hamileyim ancak bebeğin hareketlerini hala hissetmiyorum 😔ikinci gebelikte erken hissedilir derler ama yok hissetmiyorum kızım kımıl kımıl kipirdardi bu erkek olmasına rağmen tık yok😔😔😔komşum benim.gibi 17 haftalık hamile tatlı yiyince hemen bebek oynuyormuş bende ise yok bir şey üstelik onun ilk gebeliği…yaşadığım durum normalmi acaba ??? Doktora gittim sordum ultrasonda hareket ediyor ama ben hissetmiyorum
2evlatannesi Aytelf2012 canınızı sıkmayın benimde 3. Gebelik iki oğlumda erkenden hissettim bunda 20 haftalik oluyorum yarın his yok hissedemiyorum doktora gittim gayet iyi çok şükür üzmeyin kendinizi 😊 elbet hissedicez
Ahsend49 Aytelf2012 17 haftalık ve kımıl kımıl ediyor o bence bağırsak hareketlerini hissediyordur. Erkek olduğu için de niye kıza göre daha çok hareket etsin ki . Acele etmeyin bence bebek 20 haftasında kendini hissettirir bebek o haftada güçlenir
Defneada Aytelf2012 21 haftalık olduk yeni yeni kasıkta pıtırtı hissediyorum. Ki her zaman değil. Ben de dr a sordum bebek gayet sağlıklı hareketli dedi. Sıkma canını.
Aytelf2012 Ahsend49 ben sadece erkek önce hareket ediyor demişlerdi ondan öyle yazdım yoksa benim kızım 17 haftalıkken hareketi vardı zaten …😊
Cansucasalin Canım , merak etme o haftalar da bebek cok hissedilmez bebek hareketlidir ama bebegın sadece sert tekmelerini hissedersin normal hareketlerini hissetmek o haftada çok zor.. ancak sert hareketleri hissedilir ☺️💞
Barkoddg Aytelf2012 Ben hissetmeye başladığım zamanlarda kontrole gittim doktor dedi ki elimin altından kayıyor çok hareketli maşallah falan dedim şu an ni oynuyor ben hissedemiyorum şimdi ama normalde hareketlerini hissetmeye başladığım zamanlardı dediğim gibi. Daha tam kuvvetli olmadığı için öyle demişti. Sen de üzülme bir problem yoksa normaldir kiyasliyoruz başkalarıyla kendimizi sonra biz üzülüyoruz. Komşunun ki çok inandırıcı gelmedi.😘
Deerinndn Aytelf2012 benimde 2ci hamileliğim 21+2 bugun ve sadece 1haftadır hissediyorum bebeğimi canım daha minnacık annesi üzülme yakında net birsekilde hissediceksin mucizeni 😇🙏🤰
Berfin_kycn Aytelf2012 daha çok erken sıkma canını bebeğini de etkiler❣️🥰her insan bir değil ki ben bi kere tek 19. haftada hissettim sonra da 22-23 e kdr net hissetmedim
Seda92 Bende 24. Haftadayım baya güzel hissediyodum 3 gündür durgun çok minik hissediyorum normal mi kızlar