Bgmky Yasemintnc ne isim düşündük ne alışverişe başladık biz valla😊 Bu ayı da geçirirsek sağsalim başlarım artık. İsim olarak Can olucak ama yanına ne olur bilmiyorum. Karya çok hoşuma gidiyo aslında ama bakalım 🤗
hulya_sncr47 Yasemintnc 5. Gebelik 13 ve 9 yaşlarda iki evladım var üçüncü de olsun dedik nasip olmadı iki düşüğüm var Allah nasip ederse bu yavrum da sağlıklı kucağıma alırım inşallah sizin
Matmazelilii Yasemintnc Benim de Mart dün öğrendim kızım olacak inşallah Rabbim hepimize kucağımıza almak nasip etsin çok heyecanlı gidiyor 😍
Yasemintnc Matmazelilii işim düşündün mü kızım olursa reya( kraliçe) reyya(güzel koku) Reyyan ( suya kanmış/ sadece oruclularin girdiği cennet kapısı ) demek bunlardan düşünüyorum
hulya_sncr47 Yasemintnc 8 haftalıktı diğeri 6 haftalıktı nasip değildi demeki Rabbim verdi Rabbim aldı çok şükür 🤲
Asdfg123 Yasemintnc ultrasonda görmüştüm ben yüzer gibi böyle yüzüstü duruyordu kollarını oynatıyordu annesinin ballı lokması 🥰 sağ tarafıma doğru dönüp yattığımda göbeğim sağa doğru eğiliyor ama his yok. O zaman sağ tarafa doğru mu durmuş oluyor. 😊
Yasemintnc Asdfg123 yok öyle değil ben yerleşirken bile sol tarifimda hep iğne gibi batma hissettim 😂
61Aysen Yasemintnc kac haftaliksin bende mart hamilesiyim 2li test yaptirdm bnde ama cinsiyet demediler
61Aysen tugrasinan kac haftslikken öğrendin devletmi soyledi ozelmi ben 15 +1 dha ogrenemedik devlete gidiyrm
61Aysen Yasemintnc son adet tarihim 27 mart hastaneye en son 12+3 tüm ikili tarama oldu 2 hafta snra 4lü taramam vr 15+1oldum şuan 12+3ken suan erken dediler cinsiyt icn ayrintili ultrasonda soylerler dedi doktr
Matmazelilii Yasemintnc Yasemintnc Reyya güzelmiş onu çok beğendim 😍 Ben bilemiyorum aslında çocuğa isim anne karnındayken koyup ismiyle seslenmek gerekiyormuş ama karar veremiyorum birine tamam desem diğer ismin hatrı kalıyor gibi 😀 Şuan en çok duru var içime yatan ❤️
Asdfg123 Yasemintnc aaa o banada oluyo bu aralar özellikle sırtüstü yattıktan sonra sağa veya sola döndüğümde oluyo rahatsız oluyo demek ki cücük 🤣🙈😍