aylinsss Nihatmerve bülent beyi bende duydum dogum mu yaptınız siz hastane ile ilgili sorun yaşadınız ve yeni doğan ünütesi falan nasıl acaba
aylinsss tugrasinan dogum paket fiyatı ne ve muayene ücreti ne acaba bende duydum onu korudq dogum galiba
Arinna aylinsss Polikliniği var doğumu da orda yaptırıyor diye biliyorum. Muayene ücretini bilmiyorum en yazık ki. Fethiye den tanıyorum kendisini
Nihatmerve aylinsss suan gebelik takibine gidiyorum dogumda insallah orda olacak arkadasim da o hastanede bulent hocada dogun yapti herseyden cok memnun kaldi yenidogan uniteside bulunmakta temiz hastane personel falan guler yuzlu ilgili
aylinsss aylinsss kaç haftalık canım senin benim daha çok yeni doktor arıyorum evime yakın ve sıcak buldugum bitek bülent bey var kararsızım
aylinsss Nihatmerve peki canım doktor bey çok yoğun mu ve telefondan bile arasan mesaj atsan cevap veriyor mu çok sordum kusura bakma lütfen
Gulsaharal 61Aysen bende ilk Ankara araştırmaya gitmiştim ama kimse önermedi kü benimde içine sinmiyordu temizlik vs hiç yok dikkat muayene ederken bile örtü değişmiyordu neyse şehir hastanesi hem temiz hem aynı yerde bütün işler bitiyor ve tertemiz doktorlar ilgili Doğum hane bölümünü duydum ilgisi güzel tavsiyemdir
61Aysen Gulsaharal doktorum surekli degisiyo bnmde devltte her gitmemde farkli doktr bi doktora test yaptieiyom sonucuna dieri bakiyo bnde o yonunden memnun deilm ama bna en yakn orasi var mecburm birz cebeci tıp hastaneside guzel herkes tavsiye ediyo ama tasincakmis o yuzdn yeni hasta kabul etmiyo o yuzdn en yakn ankra arastirma kaldi geri orya gidym
Nihatmerve aylinsss zaten herseyi oyle detayli guzelce anlatiyo soracak soru birakmiyo doktordan cok arkadas gibi😊