Efsunnaz Ebebekten alisveris yapmak istiyorum fakat 1 haftadir sorun varmis. Son 1 haftada gidip alisveris yapan oldu mu bazilari kredi kartiyla alisveris yapilmadigini kasalari kapattiklarini nakit aldiklarini soylediler bilgisi olan paylasirsa sevinirim 😊
perihankrkya Efsunnaz uygulama hata veriyor ama daha dün e bebekteydim cnm kartla gecirttik nakit vermedik biz
Sfk55 Efsunnaz hacklenmiş canım ebebek acklma yaptı internette. Civilden alabilirsin guzel indirimler var sorunsuz gelıyor yumusacık 🙏
Ebrugur2019 Efsunnaz canım e bebeği hacklemişler o yüzden şuan sitesinden alışveriş yapılmıyor ve bazı mağazaların da da sadece kredi kartı ile alışveriş yapabiliyorsun
Hilalin Kredi kartıyla alışveriş yapılıyor fakat sistem kapalı olduğu için tek tek giriyorlar kodları herbir ürün için kasada beklemek bayağı uzun sürüyor
Nesslihan Bizim buradaki şube de kredi kartıyla alışveriş yapılamıyor nakit ödeme yaptık biz girişte uyardılar zaten nakit işlem yapabiliyoruz diye
Asl90 Efsunnaz mağazasındada sıkıntı vardı canım nakit ödeme yapabilirsiniz diye uyardılar ama biraz uğraşıp kart çektirdik
Nesslihan Kapalikutu biz sormadık onlarda söylemedi canım ama uzun süreceğini sanmam. Çoğu insan kartla alışveriş yapıyor çünkü
Merii33 Kapalikutu canım durumun düzelmesi biraz zaman alıcak sanırım çünkü hackleyen hacker kardeş 300 bit coin istiyormuş oda 20milyon tlye denk geliyor ya parayı ödücekler yada e bebek iyi bir hacker bulup geri alıcak sayfayı 🤭
Kapalikutu Nesslihan Merii33 Hay Allah ya inşallah çok uzun sürmez 😏 bulunduğum şehirde e bebek yok doğum eylülde eksikler var gözüm yollarda 😂
zumrabasra Efsunnaz Ben sitesi kapanmadan once alişveriş yaptim iptal oldu kendiliginden paramida iade etmediler🥺
Hennza E bebegın sutesı hacklendıgı ıcın suan alısverıse kaplı ama alısverıs yapanların magdurıyetını gıdermek zorundalar pralar ıade olur yada urun gonderılır
Merii33 Kapalikutu eylüle kadar halledersin inşallah e bebeğin ürünlerini trensyoldada görmüştüm oraya da bak belki yine uygun bişiler bulursun 🙏