Sevgili arkadaşlar şükürler olsun Rabbim bana bu günleri gösterdi doğum hikayemi yazmamın tek bir sebebi var oda çaresizce bir cümle arayan benim gibi anneler için.
Ben bu forumu 2018 de ilk gebeliğimde çaresizce omfaloselli bebeği olanları bulup onlardan unut doku cümleler duymak biraz olsun yol göstermeleri için İnternette arama yaparken buldum benim gibi bir anne başlık açmış konu tartışılmıştı okudum yazdım o anneyi buldum bana da umut olsun diye çünkü Allah’ıma bin şükür evladı hayattaydı ve iyiydi benim de öyle olsun diye devam ettim yoluma ama malesef bebeğim doğumdan 12 saat sonra vefat etti bu sefer ikinciside aynı olur mu korkusu sardı aradım baktım ama birşey bulamadım işte sırf birgün birileri arar diye bu doğum hikayesini yazmak istedim ilk kuzum melek oldu ama bana kardeşini yolladı cennetten kendi hasretini de dindirsin yarama merhem olsun diye şükürler olsun evladım sağlıklı ve kucağımda ilk gebeliğimden dolayı sezeryan olduk biraz da erken gelmek için çok uğraştı miniğim sonunda artık sancılarım bugün çok yüksek çıkınca ve aralığı da kısa olunca doktorum acil sezeryana aldı ve kuzumu 37+1 günlük 2800 gr ile dünyaya getirmiş oldum. Şükürler olsun Rabbime bugünüme Rabbim evladını kaybeden tüm annelere sabır ve güç versin hepinize iyi doğumlar ve sağlıklı evlatlar diliyorum