UrasEgeninannesi Gulgulcan ben muayene oldum 16.haftamda başlamıştı ağrı. Antibiyotik tedavisi verdi dişçim bi zaman onu kullandım Kasım doğumlumun onayıyla. Magnezyum a başlayınca özellikle çok şükür o zaman kesildi diş ağrım. Antibiyotikte var olan apseyi kuruttu. Çok şükür şeytan kuşağına yaşamadım sonrasında bir sorun. 31 haftayı geçiyoruz
ek-istanbul Gulgulcan sarımsak basmayı deneyebilirsiniz rendeleyin ve üstüne koyun üstünede peçere basın bana iyi gelmişti
Gulgulcan UrasEgeninannesi bende su an 16 haftalik oldum yeni başladı ağrılar kizimda yaşamadım ama çok kötü dayanamıyorum magnezyum geçiriyorsa ona baslicam
UrasEgeninannesi Gulgulcan kafanıza göre başlamayın ilaca. Doktorunuzun onay vermesi gerekir ilk önce. Bi dişçiye muayene olun önerim ilk. O size ilaç verecektir zaten. Antibiyotik veriyor apse durumu varsa. O da apseyi kurutuyor. Ekstra olarak magnezyumu kemiklerim dişlerim güçlensin diye verildi. Ben kendim başlamadım Doktorunuzla konuşun o zaten yönlendirir sizi
Yasemintnc Gulgulcan bende çok korkuyorum disciden ve antibiyotikten en sonra doktorun haberiyle disinol kullanmaya başladım. Sürüyorum ağrıyı geçiyor 2 gün sonra yine ağrıyor yine sürüyorum 🙈 çook korkuyorum pandemi döneminde dişçiye gitmeyee
Gulgulcan UrasEgeninannesi kemik ağrılarım için ilk hamileligimde magnezyum kullanmıştım iyi geldi dişçiye bugün gittim çürümeye başlamış dedi apse yok antibiyotik de o yüzden vermedi sanırım
Merveilkcan ek-istanbul Canım bunlar hurafe şeyler buz apseyi ağrıyı geçirmez ben adsp asistaniyim ve bunları bu zamana kadar önermedik karanfil yağı hafifletiyor ama gebelerin bilmediği bir yanlış var gebelikte diş tedavisi yapılıyor agiz içindeki apse bebeğe zarar vermesinden dolayı kadın doğum doktorun bilgisi dahilinde tedavi yapılıyor bizim için en önemlisi ilk 3 ay ı atlatmış mi budur önemli olan
Ilke1 Hangi tarafın ağrıyorsa buz koy yanaginin üzerine canım iyi geliyor ben geçen gece acile gittim dişim için 35 haftalık oldugum için müdahale etmediler daha sonra buz koydum yanagima o şekilde ağrısı dindi biraz daha
ek-istanbul Merveilkcan tabi benim olmustu 3. Ayda doktor 3.5 aylıkk gibiyken gel yapcam demişti o süreye kadar ağrıdıkça sarımsak basmıştım baya etkili olmustu rahatlarıyordu sonra da gidip 3.5 aylık hamileyken 3 dolgu yaptırdım biride kırıktı bayağı uğraştırdı ama kurtuldum
ek-istanbul Merveilkcan hklısınız yani onu demek istedim işlem yapılıyor ama o yapılmayan sürede insan rahatlayıvı birşey arıyor benim yapılana kdar ki sürede kurtarıcım sarımsak olmuştu. Allah herkese şifa versin🙏🏻
Degisken Çürük yok bişey yok benim de hep aynı dişim ağrıyor. Bi geçiyor bidaha başlıyor. Magnezyumu düzenli içmiyorum ben. Dr kasılman yoksa içme demişti. Diş ağrım olunca içiyorum. Birde karanfil yağı anlık iyi geliyor.