byza12 Kızlar sipariş vericem ama hangisiyle başlayacağım konusunda kararsızım sizce molfix mi sleepy mi
UrasEgeninannesi byza12 henüz kullanmadım ama sleppy natural aldım 40 lı paketten deneme amaçlı bakalım 🤷🏻♀️😊
bal_bebek8 byza12 Bende molfix yeni doğan aldım. Pişik falan yaparsa diye çoklu paket almadım deneyeceğim memnun kalırsak molfix ile devam ederiz
DamlaNur29 byza12 molfix pure soft aldım yeni cıkmıs canım kullanan cok etrafımda herkeste mennun hemde prima gbi yani çişi tutuyot ama bebişe bağlı tabi o begenmezse başka bez alcam 😍
byza12 UrasEgeninannesi çevremde ki birkaç arkadaşım da sleepy den memnun kaldığını söylüyor bi kısımda sızdırdığını ama daha cok memnun kalan duyuyorum tabi pişik yaparmı yapmazmı oda önemli 240 adeti 90tl inmiş hazır böyleyken alayım dedim 🤭
byza12 Blcns aynen bende çevreden hep sleepy duyuyorum ama sızdırdığını söyleyende var emin olamadım canm
UrasEgeninannesi byza12 o kadar almanı önermem çünkü çoğu bebek bezi her bebekte hemen uyum sağlamıyor. Popo kabul etmiyor. O yüzden ilk denemelik az almanı öneririm. Baktın bir sorun olmuyor devamını fazla alırsın. Ben öyle yapacağım naçizane tavsiyem ☺️
Cicimato_96 byza12 Çoklu almanı kesinlikle önermem. Sleepy almıştim ama malesef pisik yaptı. Molfixle yola devam 😊
Babyy1S byza12 cok alma önce dene hangisi poposuna uygunsa onunla devam et derim yoksa boşa alms olursun o kadar bezi
drn5410 byza12 sleepy aldım bende canım ama 42li deneme amaçlı sende çoklu alma duruma göre büyük paket alırız yada başka marka deneriz gibime geliyor
Tuxce byza12 toplu sleepy aldım icerigi temiz ve muhendisinoglu yıldızlar listesindeydi yorumlarda guzeldi
Kapalikutu byza12 bez için deneyerek bulacaksın diyor herkes o yüzden ben sleepy aldım denemek için sanırım 40 tane falan vardı içinde iyi gelirse devam ederim gelmezse molfix falan denerim diye düşünüyorum.
sdadcr Eşim prima getirdi daha iyi diye bakalım kullanınca görücem popişi kabul etmezse sleepy alıcam bende