bebisiminannesi rakkaus21 yaa bazen duydugum seyler o kadar sasirtiyorki milletin işi gucu yok kafadan biseyler uyduruyor 😞😞
GokceGenc Ozgeliz dollenmenin hangi gun oldgunu nası anlıcaz ki son regliyi sayıyolar bende hiç sormadm doktoruma ama 5 mart son reglim ve gittiğimde tam 5 haftalıktı tutuodu reglimle ozaman 14. Gun hamile kaldım buyuk ihtimalle bnde 😊 29 gunde bir regli oluyodum.
Ozgeliz GokceGenc benimki de aynı anlattığınız gibi oldu ve oğlumu bekliyorum yani diyeceğim o ki tüm bunların cinsiyet ile alakası yok
Gencanne01 rakkaus21 o aslında öyle degıl ıkı adet arasında bellı günler var yumurtlamanın fazla ve az olduğu günler kız erkek oluyormus falan ama bende ınanmadım doktoruma sordum yok öyle bırsey demıstı benım tahmını Doğum kalma hesabıma göre herkes kız kız dedı ama oğlum olacak
Bulut2018 Kız veya erkek kadın belirlemiyor tatlım kadında sadece "x" kromozom var erkekte "x" ve "y" erkek"x" verirse kız oluyor veya "y" verirse erkek oluyor 😊 kadın sadece çoğul gebelik mı tek mi onu belirler
GuelGltkn Ozlemm adetten sonra 12-14gün icinde tekrar yumurta olusuyo yani adet bittikten sonra tekrsr hamile kalinabiliyo adetek önce nasil kalinacak ki adet kanam geldiyse gebelik yok demekrir
Ayisigi1 Ben yılbaşında adetliydim sonra biter bitmez hamile kaldım sizce kızmı olcak erkek mi sürekli belim ağrıyo ekşi falan canım istiyo hayırlısı
GuelGltkn rakkaus21 bilimsel olarak öyle bisey yok 😄 yani adetten önce nasil hamile kalicaksin adet kanamadan sonra yeni bi döngü basliyo ve 12-13 gün icinde yumurtlama oluyo yani sadece adetten sonra hamile kalabilirdin 🤦🏻♀️ bu insanlar bilmeden etmeden herseyi uyduruyo inanmayin her duydugunuza
GuelGltkn Ozgeliz sizin dediginiz dogru bilimsel olarak yeni döngü adetin ilk gününde basliyo yani adetten önce nasil hamile kalinacak hic anlamiyorum adet kanamasi olduktan sonra anca kalinir
Metonya rakkaus21 düşününce aslında hepsi adetten sonra değil mi ? Bir sonraki adette bir öncekinden sonra 😂 yanı bu biraz tavuk yumurta olayı gibi olmuş ve çok saçma
nilaylaylaylay İyi de zaten mantık olarak bir önceki adetten sonra bir sonraki adetten önce hamile kalıyoruz ki. Yani iki adetin ortasında . Anlamadım . Yumurtlama günüyle alakalı değil mi