Gebegunlugu Umut_01 kesinlikle yalan söylüyor kuzum dünyası başına yıkıldı yengemin üstelik bu erken gebelikten 2 tane aldik ikiside pembe slikteydi yazık günah insanları kandirmasinlar 25 30 tl için 🙄
Gebegunlugu Esra2580 valla cnm yengeme 2 tane aldık çok üzüldü senin uzulmeni istemediğim için söylemek istedim eğer adetine 2 gün varsa yada geçiyorsa normal test ile dene
aslihancvk Esra2580 benim de ilk testim böyleydi ertesi sabah bı daha yaptım daha koyu çıktı hayırlı olsun inşallah 🤲🙂
Esra2580 Bugün kan verdim kızlar betahcg 40.5 çıktı 1 hafta yazıyor karşısında yani daha çok yeni bakalım Rabbim sağlıkla versin önce sağlık başka bişey istemiyorum Doktorum pazartesi ver kan dedi ama ben dayanamadım bugun verdim
Merveee6 Esra2580 çok sevindim sağ Salim kucağına alırsın inşallah ben hala kan sonucumu öğrenemedim sağlık ocağı olduğu icin darısı basıma olsun
Esra2580 Güzel dilekleriniz için tesekkür edeim 🙏Rabbim herkese sağlıklı Ve hayırlı bir evlat nasip eylesin
zohreeeee Esra2580 adetinden kac gun kecti? Bende kecen ay ayni bu testden yapmistim adetden 1 gun once aninda boyle olmustu ama maalesef adet oldim(( inshallah sende vardir bu testler hep yaniltdi beni
Esra2580 zohreeeee bende bu testten geçen ay yaptım tek çizgi vardı hiç silik çıkmadı ama bu sefer yaptığımda silik çıktı 3 gün geçti sanırsam doktorum pazartesi tekrar kan ver dedi
Esra2580 Merveee6 bu arada sağol canım benim bakalım henüz çok yeni sanırım Rabbim sanada güzel haberler versin inş
Esra2580 Merveee6 bunlar yanıltabiliyor ama ikinci çizgi de var aslında olsun canım bozma moralini olur inşallah ❤️❤️ Erken gbelij testlerinden al bidahakine
Zeynep_cagdas Ben de bu testin aynısıyla yapıp aynı bu şekilde silik çizgiyle öğrenmiştim 🥰🥰 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻💞