Skarakas Bir suru ilacim var suan gercekten soktayim 2 hafta once tahlilimde hic birsey yoktu simdi doktorum feci enfeksiyon var dedi beni korkuttu😑 37+4 haftadayim. Daha once enfeksiyon gecirenler ne kadar zamanda kurtuldunuz ilac tedavisiyle??
akovalardan Skarakas bende bugün kontrole gittim 31+5 haftadayım. Kan ve tahlil istedi doktor ve sonuç için aradım bana doktor boğazın ağrıyor mu idrarında yanma var mı dedi yok dedim.tahlile göre enfeksiyon yüksek dedi ilaç yazdı daha almadım kullan haftaya tekrar tahlil ver sonucunu bana getir dedi.acaba enfeksiyonun ne gibi belirtileri var nasıl geçer
Sude_uzum01 Skarakas vallaha unuttum canım baya oldu ortalarıydı gebeligimin galiba faydasını görmedim 🥺mahvetti beni bu durum bulantı kusma da yapıyor bende 🥵
Skarakas Sude_uzum01 aman Allahim dogumum cok yaklasti acilen kurtulmam lazim. Hangi ilaclari kullaniyorsun??
Skarakas akovalardan inan hic bir belietisi yok bende. 15 gun once ki tahlilim tertemiz bugun ki tahlilim de doktor feci enfeksiyon var dedi bende anlamadim. 🥺