Melodixxx Aygul01 terlkle ağzına vurulmayı hakkettn sanki hala yorumuna bakıp bakıp gülüyorum ciddiymş gibi kadına ayıp niye dakga geçiyorlr fln demişsn bide 🤣🤣🤣
Melodixxx yeter0000 ben pek dalga geçmem ne olursa olsn anlamaya çalşrm ama çok zorlamışsnz yani şaka oldğuna inanmak istyrm
Melodixxx yeter0000 sanırım sende eğlenmek için açtın postu şimdiye kadar ki yorumlardan bunu çıkarmaya başladım ki zaten aksini düşünmek istemyrm😂
yeter0000 Melodixxx allah allah bunu baska biri paylassa ben birak gulmeyi tebbessum bile etmem ne var bunda ya dalga gececek 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
Melodixxx yeter0000 sen yinede korkutma kendini bundn sonra daha dikkatli ol dışarda yiyecksende ellernle her yere dokunmamaya çalş ve parmaklarını da emme inşallah bir sorun olmaZ🤷🏼♀️
Melodixxx Aygul01 iyiki bu forum iyiki sizler varsınz komikte olsa bazen sinirlendirselerde üzselerde güzel burası be zaman başka nasl geçerdi bilemiyorm🤷🏼♀️
Ozgecetindag Melodixxx Aygul01 bak bına katılıyorum cok kavgam oldu milletle linç etmeye calısan gereksizler oldu veya başka şeyler ama burda zaman geciyor😅 gülüyorum sinirleniyorum üzülüyorum ama güzel geciyor zaman bilgi alısverişi falan😍
Ummugulsum123 yeter0000 hele bazıları bişey yazıyo bombayı patlatıyo kendisi kayboluyo sen yine yazdıgının arkasında duruyorsun