Sinemin Merveonayy 20 haftadan önce hiçbir devlet hastanesi söylemiyor canım bana devlette cinsiyeti ayrıntılıda söylediler ama ondan önce özelde öğrendim ben
Deletedmom262 Merveonayy benim devlette soylemeye çalıştı ama bebisim gostermemisti. Biraz doktora bagli bu sanirim. Devlette cinsiyet söyleyen doktor var yani
61Aysen Merveonayy devlette doktorlr surekli degistigi icn 2li taramaya gittgm doktr cinsiyeti 18 haftalarda ayrintili ultrasonda derler dedi gecn gun 3lu taramaya gittim ozamnko doktorda devlette cinsiyet soylemiyorz bi kadinn 5.cocuguda kiz olunca eşi öldürmüş saglik bakani bu yuzdn devlette cinsiyt soylenmiycek die yasak koymus bna denilen eger bnada ayrintilida dier doktrn dedigi gbi demezlerse ozelde ogrencem suan16+2 oldm consiyti bilmyrm
Naylonbranda Bende söyleyene denk gelmedim.canim sadece ikili tarama yapan Dr zannedersem asistan Dr du cinsiyet tahminim dedi söyledi bı daha sorduğumda devlette söyleyen Dr hepsi detsylida belli olur dediler ben detayliyi bekledim 22 haftada öğrendim cinsiyeti
61Aysen Baharbal sehir hastanesi doktorlari muayenesi ve dogum hanesi nasil kizlr bn ankra arastirma hastanesine gidiyorm ama burdan biri yazmisti yorumlrda hic memenun deildi ankara arasti hastanesinin dogumhanesini
Ysmn_13 Söylemiyorlar bende şehir hastanesine gidiyorum söylemediler ikidir sordum ayrıntılıda net belli olur ozaman söylerler dediler 20 haftalığom daha öğrenemedim😢
Baharbal 61Aysen doktorlardan iyi de olan var koty ’de doğumhane yok sancı odasında doğum yapılıyor temiz ferah hi yer
Baharbal 61Aysen haftalık gideceksen bu donemde bulunmuyor necati hançerlioğulları inci halilzade göksun ipek memnun kaldığım doktorlar bunlara bulamazsan tuba memur bide elçin hoca var
Seher14 yoo ben pursaklar devlet hastanesinde doktor kendi dedi 16 haftada gel cinsiyet bakalım diye çok ilgileniyolar gidebilirsiniz