Gul_20 Merhabalar , 6+3 Haftalık hamileyim düşük tehlikem olduğu için her gün iki dozluk Progestron iğnesi Vuruluyorum ancak vurulduğu yer ovmama rağmen biraz şişti. Bu durum geçer mi ? Geçmesi için ne yapmam lazım ? Üzerine yattığımda ağrıyorda 🤦🏻♀️
sherlock_anne Gul_20 bende proluton depont oldum ama zaten yanma vs olmadığı için ovmadım. Ayağa kalkıp arabaya kadar yürüdüm sadece hiçbişey olmadı belki ovmak şişirmiştir bilemedimki
Melodixxx Gul_20 bende her hafta proluton iğne vuruyrm solüsyonu çok yağlı hem çok ağrı yapıyor hem bir hafta o şişlk kalıyor her hafta bir tarafa yapıorm sırası gelene kdr şişlk geçmiş oluyor🤷🏼♀️
akovalardan Gul_20 bende oldum ama hi hemşire ov demedi size yanlış bilgi vermişler hicbir iğne yapıldıktan sonra ovan hemşire görmedim ben .geçmiş olsun geçer inşallah dikkat edin kolonya ile temizleyin enfeksiyon falan olmasın diye
Tugce1803 Gul_20 Allahım o nasıl hemşire🤦🏻♀️Bende sağlıkçıyım, ovulmaz sadece kolonya basarsın pamukla öyle geçer.Geçmiş olsun🍃
Gul_20 sherlock_anne ben onuda kullandım bırakıp progestron a başlattı , bende baya yanma oluyor hissediyorum , ovmayacağım bundan sonra 🥺
Gul_20 Melodixxx bende haftada 2 kez vuruldum onu evet çok yağlı şuan onun yerine bunu kullanmaya başladım 😒
Gul_20 akovalardan öyle yapacağım , banada öyle dedikleri için yaptım bilse idim hiç yapmazdım , gün içinde de hep ovdum birde geçsin 😩
Ezgi_3434 Gul_20 bende oldum iğneden canım hatta 4 defa fln hemşireler ovala dedi her vurdurduğum da buz koy bi bezin içine biraz onunla ov birkaç saat sonrada kolonya ile ovarsın
Bus0672 Gul_20 13 hafta boyunca hergün kullandım ovalamayın alkol alıp pamuğa döküp vurulan yere koyup 1-2 saat bekletin ağrısını alıyor onun dışında şişliği maalesef ilaç yaplı olduğu için dağılması zor oluyor. Geçmiş olsun
Gul_20 Bus0672 yapacak bir şey yok bebek için katlanacağız inşallah bugünler de geçecek sadece izi kalacak , denilenleri uygulayacağım inşallah 🙏🏻