Mrv_1864 Merhabalar. Henüz 8+3 deyim zaman bir benim için mi yavaş geçiyor bilmiyorum. Sohbet edelim sorunlarımızı ve heyecanlarımızı paylaşalım 😊
sherlock_anne Mrv_1864 benim birde küçük abla olacak kızım var o yizden zaman bize çok hızlı geçiyor 😁 öğrendiğimde 5 haftalık hamileydim şimdi 8 😂 bide bakmışım şubat gelmiş doğurmuşum
Mrv_1864 sherlock_anne zamanın hızlı geçmesi de güzel bir şey ben resmen günleri sayıyorum ya 😂 cinsiyeti öğrensem belki daha hızlı geçer ama ona da daha var ☺️
Mrv_1864 spaceship ahh bulantılar bende çok fenayım ama prilam dr verdi doktorum gece yatmadan 2 tane alınca rahatım biraz. Etten tavuktan tiksindim özellikle
zynb_ozkn spaceship off aynı bende 8.haftamdayım yani doktor öyle diyor benim adet tarihime göre 9+4 ama bu gün sadece kusarak geçti klozetin önüne neredeyse sandalye bırakacaktım nevrim döndü resmen kaburgalarım ağrıdı öğürmekten ben 15 siz diyim 20 defa kustum 🤒
Bugleemm Mrv_1864 ben ilaç almayım diye direndim çokk kokular rahatsız ediyor fazlasıyla her şey yani özellikle de yumuşatıcı kokusu deterjan kokusu kıyafetler midemi bulandırıyor acayip😒
Sinem_cetin22 3cu ayda oldu bulantı sonrada olmadı suanda 5 aylik olduk zamn cok çabuk geciyor sanki 2 cocukta bukadr hızlı gecmedi gunler gbi geliyor bna
spaceship zynb_ozkn ben acile gittim en son, doktorum kötü olursan serum için acile gel demişti. Sizin kadar fazla kusmadım ama hiçbir şey yiyemedim doğru düzgün 🥴