minikcasper Selam kızçeler. İkili test sonuçlarım çıkmış ama e nabızdan göremedim nereden bakılıyor. Özelde yaptırdım. Onlarda başkanyere gönderiyoruz bizim sistemden çıkmaz demişti ben onlardan barkod istediğimde.
Seyhan0606 minikcasper e nabıza 1 hafta falan içinde düşüyor . Bende özelde yaptırdım düşmüş gözüküyor
Srhtzlyh minikcasper bende aynı durumu yaşadım. E nabiza baktim düşmüş ama sonuçlar görünmüyordu. Doktoruma wp mesaj attım bilgisayarında sonuçlarımı açıp resmini çekip atmiş sağolsun. Eğer doktorunuzla iletişiminiz varsa sorabilirsiniz😊
minikcasper Seyhan0606 pazartesi yaptırdım bugün aradım da çıktı dediler. Pazartesi doktora gidicem de gitmeden bende bakayım istedim canım saolasın
minikcasper Anneolmayahasret başka yere gönderiyolar 2li testi o yüzden barkod vermediler bakmam için bana pazartesi istediğimde.
minikcasper Anneolmayahasret evet şuan gözükmüyo doktor çağırdı pazartesi zaten gelirsin dedi sonuçtan sonra .
minikcasper Mom092 geçtiğimiz pazartesi yaptırdım canım 5. Gün bugün. Bende bugün aradım belki daha önce çıkmıştır 😄
minikcasper Mom092 biz anacıklar sabırsız olduğumuz için bi an önce öğrenelim diye 😄 neyse az kaldı zaten pazartesiye 😄
minikcasper Mom092 aklınıza getirmeyin testi düşünmemeye çalışın yoksa zaman geçmez 😄 oyalayın kendinizi 😄
minikcasper Mom092 yakınınızda varsa anneniz kuzeniniz falan ona gidin alışverişe çıkın günlerinizi yoğunlaştırın 😄
Nefesinannesi1 Ben 3 lü tarama yaptim e nabıza sadece kan idrar tahlilleri düşer direk belge olarak alman lazım demişti doktor
minikcasper Nefesinannesi1 ya ben doktora gitmeden bi bakayım demiştim de ondan 😄 doktorum çağırdı zaten haftaya gelirsin sonuçlar çıktığında diye bende hafta sonuna kadar bakayım diyodum gözükmedi😄 aman neyse ne kaldı şurda 😄