Umksanbe Ben 13+2 günlük hamileyim cinsiyetini sizce öğrenmek için uygun bir zaman mı ? Haftaya gitsem 14. Haftada kesin belli olur mu ?
Tgcvtnsvr Umksanbe 13 4 günlük kontrole gittim geçen hafta erkek dedi canım ama net 16 yı bekleyelim diyor
Cansucasalin Canım benim bebek cinsel organ gelişimini 11. Haftada başlıyor , 13. Hafta erken ☺️ Ben 15. Haftada ogrendım 14. Haftada bir tahmın yaptı 15. Haftada kesinleşti 15. Haftada ogrenırsın 16. Haftada netleşir ☘️
Umksanbe Tgcvtnsvr bakalım benim haftaya gitmem lazım bi test yapacak 14.2 günlük olacağız eğer göremezse yada söylemek istemezse ➓ gün sonra tekrar giderim ücretsiz oluyur ya o zaman da 16 haftaya girmiş olur diye düşündüm 😁
littleon Umksanbe 12.haftada %50kız dedi doktorum 16tıda erkek olduğunu öğrendik nolur nolmaz diye 20.hafta detaylıyı beklesim erkek olduğu kesinleşti😇
NazG Umksanbe 14 te erkek olmak ihtimali yüksek dedi 18 de kesinleşti 22.hafta da detaylı da yüzde yüz erkek 😊
Meramina Umksanbe 13. Hafta da doktor kıza benziyor dedi 16+2 de %90 kız dedi değişmez herhalde artık 😊
Mihre Umksanbe Bugün öğrendim 13+4. Eğer pozisyon iyiyse ve doktor tecrübeli ise öğrenebilirsiniz.Benimki sırtüstü yatıyordu doktor dürte dürte döndürdü😁
Aygul01 Umksanbe ben 16+3te ögrendim oğlum olacagini. Biraz özelikle bekledim iyice emin olalım diye 12li haftalarda cinsiyet söyleyip sonradan yanılma çok oluyor. Hiç ugrasamam😂 iyice geliştikten sonra doktor emin bir şekilde oğlan dedi kuşkum şüphem olmadi. Ve suan 38 haftadayım. Ama senin gibi o haftalarda öğrenip sonradan hayal kırıklığı yaşayan çok insan var. Bazileri çünkü alışverişte yapmaya başlıyor. O yüzden bekle derim en az 15 haftanı