Merhabalar
Biranda gerçekleşen mucizem
Çarşamba günü 38+3 haftalık gebe iken doktora gittim kontrollerim oldu herşey yolunda idi Doğum a dair herhangi bir belirti yoktu günlerden Perşembe oldu eşimle tüm gün gezdik akşam eve geldiğimizde suyum geldi aniden apar topar dokturu aradık hastaneye yatışımız yapıldı gece boyunca hiç sancım yoktu ama suyum neredeyse bitmişti açılma hiç yoktu 12 gibi suni sancı verildi ve ben ebe ile epidural i konuşurken doktor geldi ve hemen doğumhaneye alındım 8 cm açılma vardı neye uğradığımı anlamadım sancı odasına alındım ne oldu ise orada başladı herşey sancılar arttı şiddetli ıkınma hayatımın en az anları idi herhalde ayaklarım kesildi vücuduma kontrol edemiyordum çığlık çığlık yıkıyordum ortalığı ebe sağolsun mükemmel bir insandı beni hep teselli etti eşim sancı odasında idi bana destek oldu annem dışarda içeri girmek istemiş almamışlar çığlıkları duydukça
Sonra Doğum masasına alındım 4 cü ıkınma ancak oldum çünkü çok güçsüz düşmüştüm 4 cü ıkınmada o kadar kuvvetli geldi ki ebe üstümde idi doktor sürekli hadi bırakma diye diye diye minik kuzum geldi sonunda 🙏 ve bir rahatlama
Ama zor bir normal Doğum geçirdim dikişlerim çok suyum çok erken gittiği için şimdi alışma suresindeyiz
Tüm hamişlere iyi doğumlar dilerim