rya_123 Benimde yoğun iltihaplanmam var ve iki kasığımada çok fazla ağrı yapıyor 28+3 teyim ilaç kullanmıyorum şu an erken doğum riskini var idrar yolları enfeksiyonunun dedi doktorum ve sağlık ocağında ki ebem
Cansutahsin Mina00 kiz ben kendimi bildim bileli var cok illetbisey yani enfeksiyon ne kadar ilac kullanırsan kullan sivi tuketmedigin sürece geçmiyor ,sadece cok dikkatli ol temizliğin vs . Ama en etkili olan sıvı tüketmek 🤷♀️
67380ipek Cansutahsin ah ah sıvı 3 ltreden fazla içiyrm genital bölge temizleyici kullanyrm geçmyr 😥 antibiyotik serum neler neler
Mina00 Cansutahsin günlük belki 4lt su içiyorum ama hiç azalmamış bile sağlık ocağı doktoru da korkuttu
MomyBoy Mina00 ben de vardı doktor antibiyotik verdi kullanmak istemedim suyu çok içen biri de değilim ama sarımsak yedim bol bol doğal antibiyotik bide ilişkiye biraz ara verdik 1-2 hafta sonra tekrar test yaptılar geçti dediler sürekli duş al özel bölgeni sadece suyla yıka
MomyBoy Mina00 yoğurtlu yapıyodum yemeğin yanına sadece eşimle ben yiyoduk 3-4 diş rendeliyodum büyük dişliydi
Duyguyu Duygu4444 bazı kişiler engel teşkil eder diyor ama doktor da engel değil demişti kafam karıştı o yüzden