Om55 Kizlar merhaba. 34 haftaligim ve bebegimin kilo almasini cok istiyorum. Siz neler yiyorsunuz muz ve kasarin kilo aldirdigini biliyorum bunların disinda bildiklerinizi soyler misiniz ?😘
Zahideuras Om55 ben farklı olanları soyleym yesıl mercimek (demiri de artırıyor) sabah 2 tane has lama yumurta kefir (sadesi öneriliyır) maden suyu avakado tavuk kemik suyu kelle paca
Loyasteri Om55 ben hazır süt olarak sek in laktozsuz pastörize taze sütü kullanıyırum diyetisyenim önerdi tadıda gayet hafif :) normalde pınarın içiyordum hatta
Nisanurt Om55 maden suyu, muz, fıstık ezmesi, ceviz her gün düzenli olarak yedim. 28inci haftada 1150 olan kızım 31de 1900 gram olmuştu😁karbonhidrat tüketmedim🤭
saramomy Om55 kuruyemişin gözle görülür faydası var cidden ben karışık alıyorum bazen sadece badem alıyorum ama evde hep taze bulunduruyorum marketten değilde makbul gibi taze satışı olan yerlerden al derim
Hashasim2020 Çiğ fındık, çiğ badem, ceviz, muz, kaşar peyniri, maden suyu, pekmez, süt (ben günlük sütler varya cam şişede satılan onlardan içiyorum) yumurta peynir