Mimarhanim balkupusununannesi bir aile büyüğünün ismiyse bişey diyemem ama öyle bir durum yoksa demode bir isim. Kulağada çok hoş gelmiyor. Benzer anlama gelen farklı isimler bakabilirsiniz onun yerine.
nil_sugra balkupusununannesi bence güzel bir isim.isim koyarken mana çok önemli. Galip ismi de mana bakımından zengindir
kedilervekaranfil balkupusununannesi Herkesin benzer isimleri verdiği şu dönemde gayet güzel bir isim. Yanına düşündüğünüz isimler var mı?
SeHer1909 Galip ismi anlam olarak da güzel aslında bir sürü modern isim arasından ilerde seçkin bir isim olabilir gibi geldi . Söylemesi falan da kibar tek olsa bile güzel
Deletedmom337 balkupusununannesi sen galip ismi icin fikir istiyosun iyi veya kotu anladigim kadariyla begenmeyenlere cevap vermemissin begenenlere tesekkur etmissin eger icinden gecen bir isimse kimseye bakma koy
balkupusununannesi Deletedmom337 aslında aklımda ve içimde olan bi isim değil ama dedemizin ismi konulmasını istiyor ve çok iyi biri dedemiz onu kırmamak için düşünmeye çalışıyorum o yüzden sordum fikir istiyorum eşim tek oğlu