Evet sonunda bende yaziyorum..uzun ve sıkıntılı geçen bir hamilelikti daha önce 3 Aylık bir düşük yaptım ikinci hamileligim de sekiz haftalık kanamam oldu dedim herşey bitti doktora gittik kalp atışı yerinde haraket ediyordu hareketlerini görünce dayanamadım yatisim yapıldı tedaviye başlandı hic bir şekilde kımıldamamam söylendi saga sola dönmeyecektim dümdüz yatıp sadece lavaboya gidecektim çok zordu ailem yakında değildi yardim eden olmadi esim elinden geleni yaptı tabi mide bulantıları vardı yattığım icin o daha zordu ıkınmamak gerekiyordu ilaçlar etki etmiyordu o donemimizi de geçtik herşey yolunda gitti şükürler olsun .35 haftama kadar yattım tabi yattığım icin 25 kilo aldım bebeğim kilosu azdi 2 hafta geriden geliyordu sağlıklı bir bebekti ama 39+6 da kontrole gittim suyum azalmış haraketleri azalmıştı yatisim yapıldı 4 5 cm açıklık vardı suni sancıyla doğuma başlandı 1 saat geçti kontrol için doğum haneye geçtik bir anda basimda dönme bebegimin kalp atışlarında azalma oldu acilen sezeryana alındım öyle üzücü bir andı ki anlatamam bebegimi kaybede bilirdim tabi bayılmışım ben doğum oldu bebegin plesentasi erken ayrılmış sıkıntıların sebebi bundan mis odaya gectim arkamdan güzeller güzeli kızımı getirdiler öyle güzeldi ki çok farklı bir duyguymuş şükürler olsun rabbime bana bu duyguyu tattırdı 8 gün oldu simdi yanimda mis gibi yatıyor rabbim isteyen herkesede bu duyguyu tattirsin …