Hilalse Faridas 39 haftalığım göbek beni çok zorluyor sıcak ağrılar cabası gelmekte bilmiyordu bebiş 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
sukayhanacar Faridas valla şükür 21. hafta içindeyiz ve hiç bi zorluk yaşamadım. göbeğim biraz çıkmasa hamile olduğumu anlamıcam. ilk başlarda çok az midem bulandı o da 1 elin parmağını geçmez. Umarım sonuna kadar böyle rahat geçiririm😬🙏🏻
KubraAblak77 Faridas 5+4 haftadayız daha çok yeniyiz şu an hiç bi sıkıntımız yok sadece arada bi kramp giriyor bakalım ilerki zamanlarda bizi neler bekliyor 🥰🤰🏻
Sifa0033 Faridas amin 34+1 günlük olduk elhamdulillah 20. Haftadan sonra başlayan nabız yüksekliği beni çok yordu. Sonunda kardiyolog ilaç başlattı buna da şükür yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım insan sabır ediyor
Miniginannesiiii1111 Sifa0033 beloc mu başladı acaba bendede gebelik tansiyonu varda çarpınti yok şükür de bebek kilo alımı nasıl acaba bana kardiyolog bunu kullanırsan sadece bebeğin biraz zayif doğar dedi merak ettim sizden
Miniginannesiiii1111 Faridas biraz fazla oturduğumda kuyruk sokumu ve çatım ağrıyor nefes darlığı yaşıyorum bazen bu sekilde gidiyor buna hamdolsun 29+4🤲🏻 şükür
Berra20 Faridas hamilelik dgl de. Asker esi olmak evinde olamamak esinj goremek(ona en cok ihtycm oldugu zamnda ) hamileligm bitecek bi kare fotografmz bile yok. Haksizliga ugradik. Esim birileri rahat etsin dye dis gorevde.1 gram hakkim varsa helal etmiyorum. Bnm yasadiklarimi yasasinlar umarim Allaha havale😭
Srhtzlyh Berra20 benimde eşim asker doğuma 1 ay kala gelicek. Bazen çok zoruma gidiyor ona en çok şimdi ihtiyacım var. Rabbim sabır versin
Ebru10 Berra20 benimde eşim asker evlendgmızden beri 15 gün aynı evde kalmamıszdır egıtıme geldık ev tuttuk beraber olcaz dedım 1 hafta sonra virus çıktı hiçbir sekılde salmıyorlar Eve o ara hamıle olduğumu öğrendim bilmedigim şehirde tek basımayım bu hamile halımle cok zor asker eşi olmak dönücem artık memleketıme
Sifa0033 Miniginannesiiii1111 evet beloc başlattı canım 30. Haftamda başlamıştım 33 te kontrole gittiğimde 656 gram almıştı kadın doğumcun Prof bebeğe zararı yok dedi. Bende kullanmak zorundayım zaten sağlıklı olsunda gerekirse biraz zayıf olsun. Şuanlık sıkıntı yok ama canım
Ahahhahaahha Faridas koku hasassiyeti bni çok zorladı bulantı kusma şuan da şişlikle ugrasıyorm Allah başka dert vermesn
DilanDag Faridas gebeliğim zorlu geçiyor ilk üç bulantı, gebelik başından beri enfeksiyon 28 haftadır burnumdan geliyor herşey 😔
Melodixxx Faridas bulantı ve kusmalardan 30 hadtalık oldum hala kusuyrm havalarda ısınjnca hepten çıldırmış gibi midem🤷🏼♀️
DenizKokusu Benim ilk zamanlarım çok güzeldi ne bulantı ne bi ağrı vardı ama şimdi 30. Haftalar çok zorluyo . Sağ kaburgam fena ağrıyo. Mahfetti beni bu ağrı . Bide ilk zaman olmayan bulantılar şimdi başladı. Sıcaktan oluyo heralde . Yine de çok şükür tabii
mysweetbaby 33 haftadayım göbek ağrılar ve şişlik başladı ama hiçbirşey beni ilk 3-4 ayımdaki bulantı gibi zorlamadı.bulantı kusma çok kötü bişey yaşayan bilir sadece 😞Şuan rahatım ondan çok şükür
Miniginannesiiii1111 Sifa0033 benimde bugün sadece nabzım yüksek çıktı ama yüksek devam etmedi 112 çıkıyor bir kere 120 çıktı sonra 106/103 çıktı genelde 94/98/100/ falan çıkıyordu 11 falan o yüzden sormak istedim senin nabzın nasıldı nasıl anlaşıldı sürekli mi devam etti
Sifa0033 Miniginannesiiii1111 20. Haftamda bişeye stres yaptım sonra kendiliğinden oldu anlam veremedim. Korktum baya kötü günler geçirdim Allah kimseye yaşatmasın. Siirt’e görev yerimiz orada 2 tane kardiyoloyi doktoruna gittim sıkıntı yok dediler. Ama ben hareket ettikçe duyuyordum nabzımın sesini psikolojim berbarttı. Tansiyondan şüphelenip holter taktırdım sıkıntı çıkmadı şükür. İstirahat halinde 88 den aşağı düşmüyordu genelde 88 100 arası oluyordu ama dinlenir haldeyken hareket ettikçe 130 a kadar çıkıyordu. Daha sonra memlekete kendi doktoruma geldim iyi bir kardiyoloji profu buldum herşeyiö temiz çıktı şükür. Ama doktorum tansiyonumu etkilemesin diye beloc 25 mg başlattı. 4 haftadır kullanıyorum etkisini gördüm şükür 🙏 bebeğe etkisi olmadığını söyledi doktorum zaten HappyMom da araştırdım kullanan gebeler var ve kimse de sıkıntı yaşadığını söylemedi. Uzun oldu kusura bakma bakma hakkını helal et. Sağlıkla al evladını kucağına
Sifa0033 Miniginannesiiii1111 kullanmak gerekiyorsa kullan bence senin de mi böyle sıkıntın var canım
Zisanmery Mide bulantıları ve kusmalardan çekiyorum koku hassasiyeti uykusuzluk daha 7. Haftadayım ama baya zorluyor
Srhtzlyh Faridas 7. Haftamda çok halsizlik çektim kafamı kaldıramadım 3-5 gün. Daha sonra hiçbir sıkıntım olmadı çok şükür😊 13+1 olduk şimdi hamile olduğumu unutuyorum bazen. İnşallah Rabbim bütün annelerimizin yardımcısı olsun sağ salim alalım minnoşlarımızı kucağımıza🤲😊
Berra20 Srhtzlyh iyi canm yine gelebileck dyorsun. Bn 33 haftaligm 10 saatlik yola evime gdcm esimin gelip gelmeyecgi de belli dgl