Dilann asdfk Çok şükür güzel gidiyor hergün tekmeleriyle uyanmak en güzel şey galiba 22 haftalık olduk 😍 😍 🙂
Babytmr 21+6 yım bugün herhalde en güzel zamanını geçiriyorum hamileliğimin. İlk 4 ay bulantıyla geçmişti. Geçtiğimiz hafta ayrıntılıya girdim oda iyi olunca şuan iyiyiz çok şükür 😍💕🐣🙏🤰
aesma Hamileliğimin en rahat dönemindeyim 🤩 çok iyi hissediyorum .. 15. Haftaya kadar çok bulantı çektim 🙁 Şuan 21+1 deyiz 💙
asdfk Dilann canım bende 22 haftalık olucam yarın sabahları benim minik kızımda tekme atıyor ama gün icinde ayaktayken falan hisssetyorum cok sizde durumlar nasıl
Gencanne01 21+2 yim hamılelgın en güzel donemı bencede ılk günlere nazaran ayrıntılıyada girdik gerıye şeker yüklemesı kaldı . 😊😊
AyeKantar asdfk aynıyız bende yarın 22 oluyorum yatarken hissediyorum özellikle birde otururken tekme atıyor
Buket38 21+4 ama hala mide problemim devam ediyor 🙁 karnim cikmaya basladi galiba ic karnim genis degil 🙂 ama henüz hic kilo almadim kızlar sizlerde durumlar nasil?
AyeKantar Buket38 benim karnım hiç çıkmadı ya çıksın istiyoru sadece yemek yiyip su içince çıkıyor 21+6 bende kilo olarak 4 kilo almışım