Eta21 hereismyname bizde araştırdık unisex olarak geçiyor duha ismi. Kuranda 93.surenin ismi ve aynı zamanda kuşluk vakti anlamına geliyormu güneşin batımından itibaren olan süre yani
silanavs Denizselma benim 6. Haftada söyledi ikiz olduğunu. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
eccmmnr Selenasik Kız olursa bizim de öyle olacak inşallah sizin de eşiniz PC oyunlarından mi karar verdi çünkü benimki oynadığı bir oyunda ki karakter adı olduğunu söyledi Lina yı o yüzden kız olursa Lina istiyor 😂
Selenasik eccmmnr aa hayır 😂 eşim isim konusunda hiç karışması ben kendim bunu koymak istiyorum dedim oda saygı duydu. Bende kurande geçiyor diye tercih ettim 😌
hamisanne33 zeyzey95 benim oğlumun adıda talha aslında talha bora koymak istedim eşim istemedi çok uyumlu
Hira Tugce1803 ya çok güzel Allahım evladınızla sağlıkla sıhhatle huzurla mutlulukla bir hayat nasip etsin inşallah 🤲🏿
prensesim35 mlsmrtgl valla bu küçük bi mesele değil 😂 erkeklerde fatih, çınar ismini seviyorum kızlarda da ecrin ve azra ismini çok seviyorum
prensesim35 mlsmrtgl o dio bnm seçtiğim işim olacak die sanki sadece onun çocuğu oğlumda da kendi karar verip isim koymuştu bana sormadı bile senin istediğin işim var mı ya da seçtiğim işim nasıl die😒