ZeyniArs1 mlsmrtgl soyadımız arslan olduğu için babamız alp istiyor bende yanına bir tane daha isim olsun istiyorum ama bir türlü karar veremedik :) Kağan Alp - Hamza Alp - Alphan - Gökalp 😂😂😂
Denizselma ZeyniArs1 bence ikinci isme hic gerek yok alp arslan cok güzel uyuyor :) artık iki isim kullanılmıyor ki tek isim le hitap ediliyor
hazaly ZeyniArs1 eşimin ismi Alp Osman ☺️ Ama sadece Alp koyun bence Alp Arslan çok güzel zaten soy ismi isim gibi
Calikusu_ Aynurr16 bende aynı durumdayım hep kız ismi düşündüm çıtı pıtı erkek isimlerinde içime sinen hiç yok ne yapicam bilemiyorum
Ozlemtuncay Annesininbali2929 canım 9 ay bebeği sen karnında taşıyorsun sabahları bulantıları ağrıları doğumu vs herşeyi sana ait doğum sonrası sen sabahlara kadar uyumuyorsun isim hakkı kadına düşer diye düşünüyorum sahsen benim eşiminde aklından geçiyor eminim şakayla karışık söylüyor bende eski kafalı olma yaşıtları cool isimlerle dolu olacak çocuğumun geleceğini öldürme diye sinirleniyorum. Fazlamı abartıyorum bilmiyorum 😂
Ozlemtuncay Bizde kızımız olursa “Tuana Umay” düşünüyoruz ama erkek ismi yok daha Tuana; Cennete düşen ilk yağmur damlası Umay; İlk Tanrıça demek İlk bebeğimiz olacak çok heyecanıyız
Mucize53 Yanına bir şey koymayın bence alp arslan offff harika bir isim yaaaa asillik fışkırıyor resmen … sağlıkla doğsun inşallah
Annehissi2510 mlsmrtgl benimde inshAllah hayirlisiyla kiz olursa -> Alya🙏🏻❤️ erkek olursa -> Eymen Ali 🙏🏻❤️
Cansu_ertem mlsmrtgl ismimizi çarktan seçtik. Kemal belliydi. Emir i happy mom kazandırdı 🙈 Kemal Emir e son 19 gün kaldı